FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már több előzés volt mint 2 héttel ezelőtt.

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Verstappen semmivel sem érettebb. Talán 5 év múlva kesz belőle valami.

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

csori Red Bull ez sem lesz az o versenyuk😄

Ricciardo nem erdemelte meg😞 Verstappen pedig megint tul agressziv volt ezuttal Hamiltonnal szemben

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

adam46
fotóbolt <#idiota>
Sippie
Kimi nevet? ez milyen esemény?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Alexease
Azert vezettek be, mert ha nem lenne, akkor az elso 2-3 csapat versenyenkent cserelne motort😊
Kell ha gyartok is vannak, de a jelenlegi szabaly mar valoban eleg szigoru.
repvez
Ez igy a büntetések elég nevetségesek, hogy már az első meg a másodikon hátrasolosások vanank mert cserélnek alkatrészt, mi lesz majd később , megint 35 helyes buntetések?

Ezért nem kellett volna bevezetni ezt a x motor/év szabályt.
HTS s3rg1nh00
a Mercedes azt sem tudja,milyen rendezvényen van...
Vettel-Räikkönen-Ricciardo dobogó lesz.(Szujó instáján a Vettel pole-t is megjósoltam 😄)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Alexease
A Ferrari mar tavaly is eleg jol osszekapta magat, varhato volt, hogy ennyi ido alatt beerik es kiegyelitodik az elmezony. Az elso 5 1 tizedekre egymastol, az eleg jo. Es nincs ott Max. Ha a Red Bull tudna meg javulni 1-2 tizedet, akkor palyatol fuggoen meg akarmi is lehet.

Es ha a vegen Vettel behuzza, akkor elmondhatja, hogy egy eross mezopnyben ertekes(ebb) VB-cimet gyujtott be. Persze, sose egyszeru, Hamilton-nak sem volt az az elozo evekben, de azert igy megis mas😊

De jo lenne ha a tobbiek is osszekapnak magukat, es neha a dobogo 3.-ba belepiszkalnanak.
desigo
Végre már nem a vigyorgó fejét kellett nézni Toto Wolffnak.
Jó lenne már komoly csatákat látni a győzelemért.
McLaren kb ki is vonulhatna a Forma 1-ből...
Mercedessel hogyan lopozik fel es Bottas vajon mit kezd a 2 Ferrarival..egyebkent ez mindig is fekudt a vorosoknek ez a palya...ha iden ez a kulonbseg marad es neha a Red Bull belepiszkal a harcba akkor egesz jo szezon lesz...Haas, Toro Rosso, Renault meg nem mondom melyikuk van a kozepmezony elejen jelenleg

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na mi ez a remekles a Hondatol es a Toro Rossotol?😮

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Papa01
Na! <#vigyor0>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

A Ferkának jobb party módja van, mint a mercinek 😄
nearo
micsoda ötlet haas-nál hogy kiírják a glóriára a versenyző nevét😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

mcmoha

mcmoha
Van rá külön szoftverük. <#banplz>

HTS s3rg1nh00
hát az lesz az izgalmas,hogy adják át Vettelnek az első helyet :p

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Sippie
Ferrari 1-2 izgalmasabb? <#idiota>
Hamilton autojaban valtot cserelnek igy 5 helyes rajtbuntit fog kapni...igy legalabb izgibb verseny lesz

AnuluWork
Áh, Kimi "kész, kilépett, meghasonlott. Thoreau-t olvas, és nyers koszton él".

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

Alexease
Foleg hogy a tuzallo maszk is megfogja😊
Webbernel volt talan meg 10 eve egy esos futamon (Silverstone talan), hogy hanynia kellett verseny kozben....eleg durva lehet ugy vezetni mikozben a sisakba hanysz

Alexease
Alonso nem cifrazta tul a gumivalasztast😊 bar hartley sem.
mcmoha
Barnult banán selymes székletet biztosít. <#banplz>

mcmoha

Az elbarnult banán esete: szegény Carlos Sainz evett a verseny előtt a nem éppen friss banánból, aminek az íze is rossz volt, ahogy mondja.
És aztán rosszul lett verseny közben. Némi itató hibával fűszerezve. Kérdem én, mennyit fizet neki a Renault, hogy ennyire kellett neki az a fránya banán ? Én sosem ettem barnult, lepuhult banánból, pedig nem szoktam versenyen szerepelni, és gondolom a fizetésem is 'kicsit' kevesebb. <#falbav>

Majd utana a top comment:
""I have zero power." is also an Alonso quote from last year" <#banplz>

bakkerman
Miután az idénynyitó Formula–1-es Ausztrál Nagydíjon 13 kör után lerobbant a Honda erőforrása a Toro Rossóban Pierre Gasly alatt, a japán motorgyártó úgy döntött, a hétvégi Bahreini Grand Prix előtt mindkét Toro Rosso autóba új egységeket szerel be.

Apa kezdődik <#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Vagy a műláb nyom többet?

racingarena.hu | gokartsopron.hu

Jim Morrison
há még jó, kevesebb súlyt nyom <#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Üdv! Valaki meg tudná mondani honnan tudnám letölteni a legutóbbi Ausztrál nagydíj versenyt magyar kommentárral?
Úgy benyaltam a fb-on mint a huzat 😊

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

adam46
Jó hogy nem már a verseny után gyorsan hajtott az autópályán. <#hehe>
Dátum? <#nezze> <#bohoc>
BRÉKING: Sebastian Vettel elveszítette a melbourne-i győzelmét!

Az FIA nemrég hivatalos közlemény adott ki, melyből megtudtuk, hogy Vettel a versenyen túl gyorsan hajtott a boxutcában, így 25 mp-es időbüntetést kapott. A német versenyző a módosított végeredmény szerint a 4. helyen végzett, a futamot pedig Hamilton nyerte Räikkönen és Ricciardo előtt.

mcmoha

radio korlatozasok betiltasara vonatkozo szabaly volt...Hamilton speciel ez miatt szivott Bakuban is😄 nem volt semmi infoja a dolgokrol...rogton megvaltoztattak a pilotak nyomasara

mcmoha

votl mar hasonlo 2 eve nem? nem volt tul sikeres.

repvez
Az a legnagyobb baj, hogy a csapat se értette, hogy hogyan lehetett ez, akkor hogy várják el a tv nézőtől, hogy tisztába legyen mi miért történik.
Ezért kellene korlátozni a háttérbe lévő utasitásokat.
Egy olyan rendszer kellene, hogy a verseny elött és a szabadedzések alkalmával minden szükséges infót megkap a versenyző, de a verseny alatt legyen magára utalva, hogy mennyire tudja az utasitásokat végrehajtani a csapat max a boxkiállást mondaná neki és a boxban tájékoztatná , hogy hogy áll, de minden ami a pályán történik abba már nem lenne beleszólása.
ok mester, na hagyjal inkabb beken...