182114
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#169388 -
#169387 Pisti? :) Na azért ez erős kijelentés :D Amúgy most viking szakálla van :D
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2019.04.01. 14:21:05 -
#169386 Nem egyforma gumikon voltak. -
#169385 A Ferrari elárulta, mi vezetett Leclerc drámájához -
paj01 #169384 Ezzel a bajusszal úgy néz ki mint valami fogyatékos. Szét van esve az ember. Az időmérőn az újonc elveri nem kicsit, a versenyen meg is előzi. Tegnap a ferrari volt a gyorsabb ehhez képest Hamilton is megette és az az előzés már alázás a kategória volt, főleg utána a megpörgéssel. Vettel azt se tudta hol van. -
#169383 Ami meg "vicces", hogy Max az elozo ev(ek)ben a Renault motor miatt bukott jonehany versenyt, es most, utohataskent, ugynaugy a Renault "miatt bukta" a dobogot:DDD -
#169382 Haverommal neztuk a mai futamot,a vegen ö ugy fogalmazott "Vettel ma ugy vezetett mint egy ujonc aki egy jo autoba kerult,de elizgulta magat,Leclerc meg ugy vezetett mint egy VB cimre hajto pilota,aki mar megelt sok csatat,es amit lehetett kihozott az autobol"
Es ezt szerintem nagyon sokan igy lattak/latjak a vilagban,Vettelnel vagy valami nagy problema van fejben,vagy egesz egyszeruen a 4 RB-s VB cimen tul mar nincs benne semmi. Azert ne felejtsuk el 2014-et,amikor Ricciardo,egy tejfeles szaju "ujonckent" elverte,felreteve a sok technikai bakit amit Vettel autojan akkoriban elkovettek. Iden nagy esely van ra hogy megismetlodik az a szezon,es Leclerc fog menni Lewissal a bajnoksagert,de minimum o lesz a legjobb Ferraris...Es ha ez igy lesz akkor Vettel lehuzhatja a rolot,es kirakjak Maranellobol -
#169381 Ricciardonál pedig majdnem Tibi volt ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#169380 A fene se tudja ...
#169379 Szujóék szerint Manuelre akar hasonlítani.
IXEMGabeo #169378 nem tudom ki ismeri VR Janiekat, de Norris egy az egyben ugy nez, ki, mint a gamer csavo:DD csak az urge kicsit duci -
IXEMGabeo #169377 egy harcos Vettel nem adja fel es visszater...kezdetnek levaghatna a ronda bajszat neki nem all jol xD
Leclerc engem meggyozott mar tavaly is..Ocont kellene visszahozni Wehrleinnel karoltve azok utan baromi jo csatak lennenek...
Mclaren meglepoen eros, Sainz eddig nagyon balszerencses..Norris pedig ahogy vartam szinten gyors es stabil, mint allat -
argo001 #169376 Így viszont cafatokra fogják tépni, aztán vagy mehet levezetni, vagy vonulhat vissza. -
IXEMGabeo #169375 kihagytad Panist, aki nagy tehetsegnek indult, de a montreali 97-es baleset kette torte a karrierjet...Alesi alatt pedig rengetegszer elrol allt meg a technika, ezenkivul mindig rosszkor igazolt az elozo evi bajnok csapathoz... -
IXEMGabeo #169374 Red Bullos idokben legyozte oket es akkor fejben is erosebb volt...Ferrarinal nem az igazi...de en azt mondom, hogy a tavalyi nemet nagydij ota fokepp azota nincs ott fejben... -
IXEMGabeo #169373 a ket Mercisnek csak megszuletnie volt nehez..sajnalom Leclercet, ez az o versenye volt minden teren, de legalabb mar dobogoja van:)
a Renault meg grrr...surgosen nezzek meg a motorreszleget, mert ez elfogadhatatlan... -
#169372 -
#169371 Ugye, ugye! :D -
#169370 Azért itt keményen elqurták a versenyét a remek taktikával és a defekttel. -
#169369 Ezért is lett most 7. úgy, hogy 3 tizedre volt Norristól? -
#169368 Erről beszéltem én is már egy jó ideje, hogy látszik, hogy Vettel nem bírja a terhelést. Szuper autóval rajt cél győzelmeket tud hozni de ennyi. Amint kezd éleződni a verseny hibázik. És most nem csak a Mercit kéne legyőznie hanem Leclercet is és őt mindig nehezebb lesz. A stressz csak nőni fog, Vettel meg hibázik.
Van is itt valahol egy postom arról, hogy idén azért bukja el majd a Ferka a győzelmet mert Vettelre épít Leclerc helyett.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2019.03.31. 19:18:28 -
argo001 #169367 Már a tavalyi év végén is gyanús volt, de most hajlok én is egyértelműen afelé, hogy Vettel mennyire egy túlértékelt pilóta, miközben pl. Alonso vagy Hamilton szintjéhez köze nincs.
Egy szerencsétlen, amit művel, azzal csak folyamatosan elk*rja a Ferrari esélyeit, én pedig Ferrari-drukkerként nem igazán leszek hálás ezért. Remélem, nem merészelik többet egyszer sem Schumacherhez hasonlítani, mert az szitokszó lenne a legendára nézve. -
#169366 Raikonennek kell szurkolni. Tökmindegy melyik csapatnál van stabilan hozza a 8-9 helyet. -
#169365 Ket Renault -
#169364 Vettel annyit fankozott anno a redbullnal hogy bele jott.... Jovore johet a helyere kis Shumi:) -
gpFan #169363 Már megint a 'qrva' Mercedes lett 1-2 - persze, köszönhető Vettel gyenge produkciójának és a Ferrari technikának.
Amúgy. Norris szépet ment - úgy néz ki a McLaren végre kezd javulni.
-
#169362 MákHamilton bazdmeg... Hihetetlen, miért? Miért? Miért? Bazdmeg miért? -
McCartman #169361 FAIL B
ferrari kormányon lefagyott a windoóz. -
#169360 bassza meg az ég, így még a dobogó se lesz meg:( -
SzocsA #169359 Hát megint nullázik a fekra a kurva anyjukat
-
#169358 Szerencsétlen srác :( -
gpFan #169357 Szegény Leclerc - nem lesz meg a győzelem -
gpFan #169356 Vettel ha így folytatja, jó lesz ha negyedik lesz a szezon végén . -
#169355 Vettel. -
gpFan #169354 Nincs ott Ocon Toto Wolff mellett - mindjárt rosszul működik a Mercedes gépezet -
SzocsA #169353 Mi van a merci visszakapcsolta a motort 50% ra? Melbornben mitől volt olyan lassú a ferka? A 3. csapat volt. A redbull is utolérte.
Leclerc elég keményen nyomja Vettel idén gondba lehet.....
Hogyan visszavette az elbukott két pozíciót. Vettel sokkal lassabb mint ő. -
argo001 #169352 Nem is tartott sokáig. Vettel a tavalyi év második fele óta egy nagy büdös nulla. -
argo001 #169351 Leclerc még innen is lelövi Vettelt. -
#169350 F1 elo, brutalis szellel:)
-
#169349 Szegény Williamst nem is tartották érdemesnek feltenni az ábrára :(
Utoljára szerkesztette: sure, 2019.03.31. 15:43:30