Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
:))
nem vagy azon a polcon, szal feleslegesen nyomatod ezt a stílust nem befolyásol sem pozitív sem negatív irányba, max nem vitatkozom.
-a súly az nőt és a biztonság miatt :))..ezt még ragozhatnám, de mindjárt kezdődik az SS brnoi futama. +ugye a vasalapú alapanyagok ami a költségcsökkentés jegyében jött (már a V8 időszakban elindult)...de ezt már leírtam csak gondolom nem ez volt a fontos :)
-A kinyert energiát elektromotor pörgeti bele a hajtásba, annak teljesítménye mérhető. ..a személyeskedő maszlagot itt is hanyagolom :)
- a rekordtörő Porsche ugye elég jól mutatja mennyi +energiát lehet újrahasznosítani, és azt hogy ezt hogy oldják meg azt meg megtalálod az LMP autók leírása alatt..erre is kitértem, nem tudom mit ragadtál le a rugózatlan tömegnél :))
na kb. ennyi mert mindjárt rajtolnak.
próbáld meg elhagyni ezeket az izzadságszagú piszkálódó stílust, mert korlátokat húzol magad köré, illetve persze előbb-utóbb elvesztem az érdeklődésem aztán nem tudsz továbblépni.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.06.10. 11:32:20