• gpFan
    Nem hiszem, hogy az áll az írásaimban, hogy úgy gondolom. hogy unalmasnak tartod. De eléggé ellentmondásos amikor azt mondod "szeretem úgy ahogy van", miközben olyanokat írsz, hogy itt a pilóta már szinte semmit sem számít meg hasonló ...

Nincsen alapvetően más éra. Csak most rengetegen keverednek abba az illúzióba, hogy régebben mennyire jobb, harciasabb, több előzés. bla, bla ... Leszedtem rengeteg régi versenyt, és olyan nem volt, hogy végignéztem egyet ugrálás nélkül, pedig nem siettem sehova. Még az a híres SPA-i roncsderby sem volt érdekes, amikor el lett takarítva - inkább már túl óvatosak lettek a legtöbben.
    Néztem 2x Prostot a Hungaroringen, meg hallgattam - hogy ó az, fel lehetett ismerni ahogy sebességet váltott. Pld. ő volt az egyetlen, aki nem váltott fel 4-ikbe a patkó előtt, inkább húzatta egy negyed mp-ig a 3-ikban - ezzel is nyert 1 tizedet. A kvalin csak, persze. Meg eleve, nagyon inelligensen vezetett mindig. Van aki ezért szereti az F1-et, nem az össze-vissza előzések meg a többi olcsóság miatt.
    Utoljára szerkesztette: gpFan, 2018.06.09. 12:21:21