• gpFan
    Ahogy sokan nem képesek felfogni a technikai, ipari, környezetvédelmi bonyolult összefüggéseket, úgy sokan nem képesek látni a különbséget a gyűlölet és a közöny között. Mert ha valaki nem volt elragadtatva Michael Schumacher győzelem sorozatával 5 éven át, az akkor egy 'habzó szájú' 'üvöltöző' . Megjegyzem, hogy volt olyan ismerősöm, aki Senna halálát egyenesen Briatore számlájára írta - mert ott történt Olaszországban (és a gyengébbek kedvéért a pálya nem San Marinoban van/volt) - és mert ugyebár Senna útban volt ...
    Az ilyeneket sose szerettem (már mint az összeesküvés elméletek - nem jó szó, nem elmélet, hanem takálgatás vakon), de azért tudjuk miket művelt, és el is lett tiltva (Flavio).
    Egyszerűen nem voltam oda érte (MS). Az a Coulthard elleni támadás SPA-ban sem segített megszeretni. Hány versenyző élt át hasonlőt, és még sem indult őrültként arra, akit hibásnak tartott (egy versenybalesetben) . Az ego megvolt nála, és az kell is egy VB-nak. De talán a jóbol is megárt a sok.
    Sajna, teljesen igazuk van akik azt mondják, hogy régebben sem volt jobb, izgalmasabb átlagban. Pld. Wéber Gábor.
    Ma mindenki túl gyorsan akar mindent. Egy unalmas Monakói verseny, és akkor 5x több a 'nem nézem ezt tovább' beszólás. Kit érdekel ? Én mem irogattam F1-es fórumokba hogy nem szeretem Schumachert, meg hogy unalmas, előre tudott ki nyer, stb. Aki kiszámíthatatlanságot akar, dobjon fel egy 5 forintost
    Utoljára szerkesztette: gpFan, 2018.06.06. 09:16:31