gpFan#166929
Bocs, de már megint Verstappen
Imádom az Origót ! : "Christian Horner szerint a Max Verstappennek változtatnia kell a hozzáállásán és a 2016-os világbajnok, Nico Rosberg is egyetért vele. A lefokozásától nem kell tartani." Hmm.. - az az a a neve előtt mit keres ottan ? Tárgyaknál alkalmazzák. Talán ők már tudják hogy robot ? Olyat meg nem kell lefokozni, csak átprogramozni. És mivel a RB kezd rájönni, hogy a robot SW még nem annyira szofisztikált, mint amit a reklámban olvastak, mennek majd a B tervre. Ami az lesz, hogy Max Robotappen besegít a RB VB cím szerzésben - neki Vettelnek, Hamiltonnak minél többet. Ami most van, csak vihar előtti csend, erőgyújtés, bírók elvakítása ...
"Sokan bírálnak engem az interneten, mert az sokkal egyszerűbb, mint személyesen mondani. Én csak billentyűhuszároknak hívom őket”
Kedves Max, küldjél nekem repjegyet, és szívesen találkozom veled személyesen. És a szemedbe nézve meg is mondom mit gondolok. Ami közben az is kiderülhet, hogy robot vagy-e vagy nem. Arra nem gondolt szegény, hogy azzal a 19625813 személlyel. aki az utolsó hétben bírálta, mennyi évszázad is kellene, hogy elbeszélgessenek