gpFan#166917
Idézet Martin Brundle-tól, szabad fordításban:
" Nem szabadna elpazarolni a hihetetlen tehetségét azzal, hogy ily sok balesetbe keveredik. Az, hogy látta Ricciardót a dobogó legfelső fokán, az ünneplését, még az ő önbizalmán is rést üt. Nekünk a top formában lévő Verstappenre van szükségünk, akinek helyén van mind a 4 kereke, és aki a többi gyors fiúval a jövőt jelenti"
Igen szépen megmondva. Mindamellett, talán én, mint idősebb nem értem annyira a mai fiatalokat, de mintha nála a sok szimulátorozás nem lett volna jó hatással. Mondjuk, és is csináltam, de nem voltak semmi versenyzői ambícióim. A mostani CodeMasters F1 szim. nagyon jól néz ki, mintha TV-n lenne, de nem látom valami valósághűnek. Nem tudom, azok, amiket a csapatok alkalmaznak mennyivel jobbak ebben, de tény, hogy nem lehet még mindig oly magas szinten. Ami még fontosabb, a felelősséget nem lehet szimulálni.
Bármi is lesz belőle, nem lehet elfelejteni, hogy erősen privilegizált helyzetben jött ide. Sokkal inkább mint Lance Stroll.
Azt mondja, olyan nem lehet, hogy őt visszateszik a Toro Rossoba. Talán ez is az oka, hogy felelőtlen. Meg az apuka, gondolom.
OK, elég ebből. több pontot nyomtam ebbe az egy beszólásba, mint amennyi neki lesz a szezon végén