• gpFan
    A linkek természetesen jó dolog, voltaképpen alapvető valami az Interneten a kezdetektől. De sok a visszaélés is. Pld. a YouTube nem is engedett linkeket berakni a videó kommentekbe még pár évvel ezelőtt. Most lehet, de nyilván rengeteg munka volt a szűrő SW-el,

Ha valaki linkel, alapvető adni némi infót miről is van az. Meg esetleg leellenőrizni, hogy jó e. De attól egyszerűbb rákattintani a submit-re, és utána lehülyézni a másikat. De mi a fenét kellett volna gondolnom, amikor ott van a War Thunder reklám az alján - mi köze van az F1-hez ?
    Na meg a süket szöveg, hogy nem muszáj rákattintani - pont az, amit a spammerek mondanak. Hogy a fenébe, én nem jöttem rá, hogy nem muszáj rákattintani ? Röviden: az egész üzenet arra utal, hogy ez reklámokat szeret 'megosztani'. Ha nem is úgy van, nem az én hibám. Nem én raktam oda rossz linket stb.
    Amúgy meg, FB videók: egyáltalán megtekintheti, aki nincs belogolva oda (vagyis regisztrálva) ? Én nem mentem fel 2 évig a FB-re, mert elegem lett egy pár dologból, de sajna muszáj volt nemrégen. Nem tol nekem semmi hirdetést a FB, csak az a videó, amit kb. 2 mp után megszakítottam tűnt aznak. Itt nem az AD blocker a probléma. A netiquett hiánya a probléma.
    Spoilerként betenni minden postot az az pld. Mit ért el vele aki használja - hogy 2x tovább szidod, mintha direkt tette volna be a szöveget, vagy linket (megnevezéssel). Ha érdekel, és érdekes, amit mond, elolvassuk. A spoilerezés csak ront rajta. Amit maga az angol szó is jelent - rontás. Mindenesetre, én többet nem fogom megnyitni. Olcsó trükk rövid életű. Lehet itten normálisan is kommunikálni.