• Magnum PI
    Nyilván én is bízok benne, hogy nincs lefutva de pont azok akik legjobban érteknek hozzá (maguk a pilóták) mondják, hogy ez bizony gyomros volt a javából és nagy odaverték őket és félnek esélyük nem lesz, meg hogy ez így nem izgalmas. Ha ők károghatnak akkor talán mi is. Szóval légyszi ne mondd meg ki mennyire ért hozzá és hogy mennyit ér a véleménye emiatt!

"...egyébként sem tudnak időmérős módban menni egész versenyen+a gumikezelés,taktika még szóba sem került".

Igen ezekben általában nagyon szar szokott lenni Merci :D

"Valakik még nem tökéletesek ilyenkor, és marha hosszú az év."

Ez sajnos épp úgy igaz a Mercire mint a többiekre. Valamiért azt gonoldják az emberek hogy a top csap már nem tud fejlődni csak a többiek tudnak felzárkózni. Ez a távolság még nőhet is. Én biztos vagyok benne hogy több pluszt tudnak kihozni az új motorból mint a többiek a tavalyiból.

Bízhatunk bármiben de SZERINTEM itt olyan Merci uralom lesz mint a huzat. Főleg az új motorszabály miatt. Ilyen előnnyel Hamilton könnyen behúzza tartalékon is és nem kell félni a motorcserétől. Már tavaly is ezt csinálta. Amint megvan az előny már nem is nyomja tovább csak tartja a távolságot.

És itt jön még be a DRS is. Ha a rajtnál valaki le is nyomja amint aktív lesz a DRS vissza is veheti a pozíciót.

Egy Max+Ferrari kombóval meg lehetne őket szorongatni rendesen :)
    Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2018.03.24. 17:58:36