FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magnum PI
Eléggé. Nem véletlen nem büntettek senkit.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Master91
Most ez komoly ?
Magnum PI
Szerintem ugyanazt mondjuk 😉

De amúgy Vettelben is lehetne annyi, hogy próbálja elkerülni a gondokat. Látszik, hogy Stroll rántja bele de miért kellett pont kanyarban viszonylag nagy sebességgel a pálya közepén gumit gyűjteni és közben előzni is? Elmehetett volna egyenes részen. Vagy ha már úgy is gumit gyűjt minek előz. Ez mindig benne van hogy ilyenkor már nem néznek a pilóták annyira tükörbe. A pódiumhoz sem kellett sietni. Grrr

bakkerman
Kizart hogy iden ebben a mezonyben valaki 5 futamot megnyerjen zsinorban. Lajos most nagy szeriaban van de jonni fog neki is egy betli,egy nullazas,o se tudja megcsinalni az 5 futamot.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem hiszem hogy átok, vagy valami nagy pech az ami a Ferrarit sújtja - van erre egészen racionális magyarázat is:
Egyszerően túlreszkírozzák, túlságosan nagyon akarják a VB címet - ami érthető 10 év és rengeteg elköltött pénz után.
A Singapuri eset világos: mindkettő Ferraris pilóta hibázta el.
Malajziában mindkét autóval motor/meghajtás probléma volt , és Vettel még jól járt, Kimihez képest főleg. Ez már spekuláció, de szerintem elmentek a rizikós motorbeállításokra, és az okozta a problémát - ami mellett szól a Vettel túlmelegedés is, mindamellett, hogy nem is volt az a nagy forróság most.

Az meg hogy Vettel megnyerheti az 5 hátralevő versenyt: igen valószínűtlen. Nem gondolok itt annyira a hibákra, hanem ez a szezon, az új gumikkal igen kiszámíthatatlan. A Mercedes gyengébb volt a 2 utolsó versenyen, de csoda lenne, ha ez így maradna. Ha más nem, de Austin és Interlagos erős lesz nekik. úgy gondolom.

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Azt sajnálom, hogy két olyan pilóta között dől el az idei vb-cím, akiknek már úgyis van egy rakat. 😞 Tudom, nem kívánság műsor ez. Vettel teljesen elásta magát nálam a bakui verseny alatt nyújtott viselkedésével, így remélem nem lesz világbajnok.
HTS s3rg1nh00
még mindig nem értem Mercedes szurkolóként az átlagnézőket.a Ferrari versenytempója mostanában bitang jó,5 verseny van hátra,ha a balszerencse-sorozat véget ér (márpedig nem tarthat örökké) és Vettel 5 versenyt nyer,Hamilton a feje tetejére is állhat akkor is Seb a bajnok...majd amikor az utolsó verseny hivatalos végeredménye megjött,akkor kell örülni/sajnálkozni!

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Master91
még Hamilton is nullázhat

én is úgy érzem hogy Vettelnek lőttek, de ugyan már, itt bármi megtörténhet
bakkerman
A Ferrarin valami bitang durva atok van most,lehet Wolff ket futam kozott kitanult valami boszorkany trukkot? 😄 Innen mar majdhogynem remenytelen Vettel VB eselye

csak a szokásos tőle

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

adam46
Szerintem pont Stroll nézte be.
Magnum PI
Esetleg ezt nézd meg: #165369

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

allock
<#zavart2>

#hhwnd

RatBaG
van baj...

Per Aspera Ad Inferi.

Vettel feleslegesen ment túl közel Strollhoz - a levezető körben, kanyarban ... Ha emiatt sebváltót kell cserélni már is gratulálhat Hamiltonnak ...
Utoljára szerkesztette: gpFan, 2017.10.01. 11:37:49

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Alexease
Es mivel az F1 kozvetites ismetleseket sehol sem eroltetik (legalabbis nem tudok rola), lazan csinalhatnanak egy fizetos site-ot (vagy csak rendes regisztraciosat, nem FB-fosst), ahova mehetne a teljes futam es sok onboard-os resz is.
Alexease
Tudom, hogy elcsepelt tema az alloba videozas, de az emberek valoban ennyire fogyartekosok?!😊)) Ha meg foci kozvetitest videozna, az meg erthteto (sorry!😄DD).

De amiota a Liberty van, szerencsere nincs szukseg ezekre a videokra, altalaban kitesznek minden fontosat, neha tobb kamerabol is. Bar lehetne megtobb.
benőmenő
másik kameraállásból a Stroll-Vettel eset
video

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

benőmenő
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

adam46
Ez kész.
Meghalok ettől a vak Vetteltől <#falbav>

RatBaG
jéézusom, mi történhet még vettellel ezen a hétvégén?

Per Aspera Ad Inferi.

Max,Ric <#eljen>

Szombat: Vettelnek turbo gondja van, Kimi hibátlan autóval 2.
Vasárnap: Kimi turbo gond miatt nem tud indulni, Vettel autója hibátlan <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez Red Bull 2x győzelem szagú. Bár ahhoz tül is kell élni mindkettő Renault motornak a versenyt. Nincs nagy meleg, úgy hogy ...

Ric-Bottas 7.3 mp? Ennyire nem táltosodott meg a RB

AnuluWork
Sikerült.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Akkor már csak Max. marad. Kimit letoltál a rajtrácsról.

Bizony, bizony, erősen hiányos a rajz.
A pénteki szabadedzésen Maxifiú úgy törte meg az egyik rönót, hogy ketten voltak a pályán.
No comment
Kicsit túl van dimenzionálva a srác.......

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

bakkerman
Ez csak egy gyenge vázlat,hiányzik a repülő holland róla,valahol ott kéne szerepelnie a rajzon ahol Kimi és Lajos összetöri egymást 😄

mcmoha
Kiszivárgott a tervük. <#idiota>

adam46
Ahhoz Kiminek le kéne rajtolnia Hamiltont és tudatosan koordinálni a futamot.
AnuluWork
Szerintetek "van annyi esze" a Ferrarinak, hogy holnap Vettelel próbálják megnyeretni a futamot és ezért feláldozzák Kimit? 😊

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

bakkerman
Egyszer fent egyszer lent,most ide maximalisan illik ez a mondas. Vettel felhozza ugyis 4.-5. helyig az autot,ha meg lesz egy SC futam kozepen akkor a dobogo is meglehet

racingarena.hu | gokartsopron.hu

A Honda 😄 <#eljen>

Alexease
Vettel tuti altat😊 A versenyre kap meg egy uj motort es mindenbol meg egyet, megsporolta az osszes gumit, behuzza a futamot😊)) <#idiota>
mcmoha

Tavaly még Hamilton-t tartottátok pechesnek...
Vettelnek most pech (sorozata) van. De várjuk meg a futam végét.

Igen, és a biztonság kedvéért Verstappen még jól lezúzza Raikkönen -t a rajtnál.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

sajnos a vilag az ilyen mumajer embereknek all...