FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amúgy Vettelben is lehetne annyi, hogy próbálja elkerülni a gondokat. Látszik, hogy Stroll rántja bele de miért kellett pont kanyarban viszonylag nagy sebességgel a pálya közepén gumit gyűjteni és közben előzni is? Elmehetett volna egyenes részen. Vagy ha már úgy is gumit gyűjt minek előz. Ez mindig benne van hogy ilyenkor már nem néznek a pilóták annyira tükörbe. A pódiumhoz sem kellett sietni. Grrr
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Egyszerően túlreszkírozzák, túlságosan nagyon akarják a VB címet - ami érthető 10 év és rengeteg elköltött pénz után.
A Singapuri eset világos: mindkettő Ferraris pilóta hibázta el.
Malajziában mindkét autóval motor/meghajtás probléma volt , és Vettel még jól járt, Kimihez képest főleg. Ez már spekuláció, de szerintem elmentek a rizikós motorbeállításokra, és az okozta a problémát - ami mellett szól a Vettel túlmelegedés is, mindamellett, hogy nem is volt az a nagy forróság most.
Az meg hogy Vettel megnyerheti az 5 hátralevő versenyt: igen valószínűtlen. Nem gondolok itt annyira a hibákra, hanem ez a szezon, az új gumikkal igen kiszámíthatatlan. A Mercedes gyengébb volt a 2 utolsó versenyen, de csoda lenne, ha ez így maradna. Ha más nem, de Austin és Interlagos erős lesz nekik. úgy gondolom.
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
én is úgy érzem hogy Vettelnek lőttek, de ugyan már, itt bármi megtörténhet
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2017/10/01/a_verseny_ahol_senki_nem_ert_celba/
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.10.01. 16:09:43
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: gpFan, 2017.10.01. 11:37:49
Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.
De amiota a Liberty van, szerencsere nincs szukseg ezekre a videokra, altalaban kitesznek minden fontosat, neha tobb kamerabol is. Bar lehetne megtobb.
video
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Vasárnap: Kimi turbo gond miatt nem tud indulni, Vettel autója hibátlan <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A pénteki szabadedzésen Maxifiú úgy törte meg az egyik rönót, hogy ketten voltak a pályán.
No comment
Kicsit túl van dimenzionálva a srác.......
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

racingarena.hu | gokartsopron.hu
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."