• Laffite
    Nem felejtettem el, csak azt mondom, hogy Coulthard és R.Sch sem volt a helyzet magaslatán a kisebb kategóriákban, a F-1-ben tanulták meg azt amit most tudnak (sztem most se sokat - de ez magányvélemény). Zsoltnak erre nem lesz ideje, és ezt nem kárörvendésből mondom, hisz én is szeretném, hogy sokra vigye egy (vagy több) magyar.

Sajnos ma az autósportban az dominál, hogy ki kit ismer, milyen összeköttetései vannak az üzleti világban. Baumgartnerék ebben mindig is jók voltak, ezért tudták a srácot felverekedni a F-3000-ig, onnan meg már belépett a sportpolitika is a képbe. Ha viszont alaposabban körülnéznénk Magyarországon, akkor rájönnénk, hogy Zsoltnál sokkal-sokkal nagyobb tehetségeket hagyunk elkallódni Astra kupákban és letünt f-3 as gépekkel pécsi hegyiversenyeken, mert nekik csak erre futja, nekik nincsenek összeköttetéseik nemhogy politikai körökben, de szponzort se tudnak szerezni maguknak, hogy egy olyan sorozatba nevezhessenek be, ahol bizanyíthatnak, és továbbmegyek, még egy külföldi tesztre se tudják összeszedni a lóvét, hogy egyáltalán lássa őket egy-egy F-3000-es tulajdonos... Szal van egy, aki mindent visz - kérdés, hogy tehetsége alapján megérdemli-e, és Ő érdemli-e meg a lehetőséget Magyarországtól, a szponzoroktól...?