• atiwrc
    Bár mostanság kimaradt 1-2 rész, de én is csak azért hallgatom mert nincs jobb... Próbálkoztam a bukótérrel is de pont sixx káromkodásai és egy kicsit a számomra zavaró hangszinük/hanglejtésük miatt nem nagyon erőltettem tovább. (Bár a káromkodás nem hiszem hogy annyira zavarna a Rock zene mellett hallgattam én sok Ganxtat régebben meg az egyik renszeres sorozatom a South Park volt nekem évekig :D)
    Volt egy másik yt-os páros de már hirtelen a nevüket sem tudom, így őket sem hallgatom. Pedig lenne ilyenre igény de valahogy nem nagyon működik. Sőt sajnos az M4-es F1-es közvetítéssel kapcsolatban is egyre jobban érzem, hogy ez nem nekem való, hanem a "tömegnek". Pl menynire mondták a 3d-s elemzéseket, hogy milyen jó lesz és ha jól rémlik 1 vagy max kétszer volt olyan 3d-s modellen mutatott szimuláció.... A GP3 közvetítés alatt vasárnap reggel, Tóth Robi is egyre több dolgott tévesztett, nem látott, ami a szeme előtt történt, meg ki volt írva a képernyőre. A legszebb hogy szerintem ő egy körrel előbb leintette magában a futamot, pedig elvileg a safety car mögött futottak szerintem be, mert én nem láttam kockásat az ő szerinti utolsó körben, viszont ha ott már leintik a futamot a safetycar se jön akkor be még ha volt is baleset... Így a tényleges befutót szerintem nem láttuk, mert addigra már elköszönt és jött a reklám. De az is lehet hogy elfelejtették lengetni a kockás zászlót.... Boxutca FB oldaláról (és pláne az oda kommentelőkről) és m4sport.hu-s cikkekről meg inkább ne beszéljünk.
    Tudom ott a skysportf1, csak pl a múlthétvégén is, mikor gp2-t néztem volna, meg hogy lesz-e gp3, alig akadt egy normálisan működő (több mint felén csúszott a hang) vagy akadozott, meg 95%-on pörgették a cpu-t.....

Az egyedüli állandó a Kossuth Rádión szerda esténként (kb 21:00 után) lévő formabontó extra. Tóth Róbert(m4-en közvetíti a wtcc-t, gp2-3-at) műsora, úgy látszik ez az előre felvett rádiós stílus jobban áll neki :). Több szakágról is szó van nem csak az F1-ről, Michelisz interjú is van 2-3 futamonként szerintem. Ezen felül ha valaki Norbi WTCC-s elemzéseket akar hallani az szokott lenni minden futam után a Hungaroring magazinba, ha F1-re gondoltál akkor általában ha a studióba van a futam után el szokta mondani a véleményét.
    Reklámoznám kicsit a Burning Podcast-ot, ő velük nincs semmi bajom, igaz főként Indycar Nascar a téma, de néha néha (akár a podcast témájától függetletnül elkalandozva :D) kikacsingatnak F1, WTCC és egyéb túraautó bajnokságok felé. Talán azért is a kedvenceim ők e területen, mert a 3 közül egyikük véleménye mindig azonos az enyémmel, míg pl a fent említett 2-3 youtube-os podcastnál többször volt hogy mindannyian ugyanazt a hülyeséget hajtogatták és fel sem merült bennük, hogy másik oldalról is meg kellene nézni 1-1 vitás dolgot....
    Mostanság, mivel ennyire kevés ilyen témájú anyag van arra szoktam rá, hogy az időhiány miatt nem látott idei szabadedzéseket indítom el hagy szóljon amig photshopban vagy 3dsmaxban ügyködök :)

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2017.09.05. 19:49:39