FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
Végre.

#hhwnd

bakkerman

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Malajzia😞((

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jól néz ki. Bár én már februárban is F1-et néznék 😊
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

mcmoha
<#eljen>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

repvez

A Béna.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

allock
szerintem Alo ingyen is vállalná ezek után ha merci motort kapnak

#hhwnd

RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
Igen itt a csavar a dologban,ha Perezzel kibasz az FI,es elmegy mashova akkor nem keves penzt buknak 😄

Én megértem Perezt - előzzön meg ha annyival gyorsabb - gondolhatta, meg talán mondta is. De talán jobb lett volna, ha előre engedi. Mert mit számít neki 4-ik, vagy 5-ik lett volna a végén - volt ő sokkal jobb is. Viszont ha Ocon túl buzgó lett volna, ingyen is leelőzhette volna Ricciardot, illetve ami maradt annak az autójából-t <#nyes>

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Na igen, csak ha Perez pénzéből van a te fizetésed is akkor már nem biztos. <#fejvakaras>

Visszanézve a versenyt, ha én lennék a FI csapatfőnöke, egyet lekevernék Pereznek azért.

Amit Sainz művelt, kb. ugyanaz volt mint amit GrosJean Hamiltonnal 2012-ben, a SPA-n, és éppen GrosJeannal. Amikor láttam az ismétlésen, azt mondtam - ennek lehet hogy ki lesz már az 1 eltiltás (ami szintén volt Gro-nak akkor). Kapott 2 új fekete pontot, 3 helyes hátrasorolást. Nem rudom mennyire van a 12-től ?
Jó pilóta Sainz, de ráférne némi komolyabb fejmosás, kúra, mert elég sok balhéban volt már.
Amúgy meg az a Verstappen Vettel leelőzés a rajtnál is elég kamikaze manőver volt. Gondolom szüksége volt ilyesmire a Monakói verseny után, ahol szigorú parancsot kaphatott, hogy mindegy akárhanyadik is lesz, de ne törje össze az autót <#falbav>

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Alexease
A szokasos friss interjuk: F1 'n' Stuff
nearo
Nem tudom... igazából túl nyugis futama volt a Merciknek, Hamiltonnak főleg. És a végén így is odapakolt Ham egy leggyorsabbat a 68. körben használt szuperlágyakon, miközben Vettel kinyomta a szemét az autónak az ultrákon. A Mercikben tuti volt még tartalék.

Kimi meg... pár futamos pilóta lett, akinek akkor megy, ha épp úgy állnak a bolygók, egyébként meg nemtom mit csinál, biztos alszik. Kár, pedig kedveltem/kedvelem, de idén nemnagyon tud mit kezdeni egy vb esélyes autóval se. Így aztán mivel se Hamit, se Vettelt nem kedvelem igazán, kénytelen vagyok annak szurkolni, hogy az utolsó futamon dőljön csak el a cím.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sérült padlólemezzel,majdnem dobogó! Simán benne volt a futamgyőzelem is,annak ellenére,hogy ez Hamilton pályája.
Sajnos Kimi ma is csak töltelék volt a versenyen.Sajnálom,hogy ennyire nem tud beleszólni,pedig sztem szükség lenne rá a címek megszerzéséhez.
nearo
hmm azért az is szép, hogy Gro végül odaért 10. helyre, ahhoz képest mit kapott az elején az a felfüggesztés...
Vettelnek egész szépen sikerült a tűzoltás... kíváncsi lettem volna mit tud kezdeni a Mercikkel, érzésre ebben max egy második hely lett volna benne szerintem

szerk.: ja és Verstappen rajtját megnézném belsőből, hihetetlen mit művelt ott 😄
Utoljára szerkesztette: nearo, 2017.06.11. 22:12:01

Peppus
Perez megérdemel egy hatalmas seggberúgást..

Megjárt Ham-nak.Ric <#eljen>

nearo
ááá Alo pontszerzőről😞

PLaci
WTF a királyi sport folyamatosan eldobálja a stream -et........... :'((

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Nehéz lesz az a Per Ric Oc trión átmenni hiába nagyon jó pilóta Vettel

nearo
nah a végén még Vettel lesz dobogóközelben...

nearo
Alo 5. 😄

Vettel 15.Még Rai felérhet a dobogóra

nearo
hát ez eddig Ferrarinak óriási betli...

[HUN]FaTaL
Merci 1-2, kuka és unalmas verseny 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
ooo bazmeg Max...

szuper merci 1-2 <#eljen>

bakkerman
Alonso azért pisloghatott amikor kanyar közepén elrepült előtte Massa meg Sainz

nearo
igen most látom ezt én néztem be

[HUN]FaTaL
Nem SC alatt előzte, hanem a rajt után.

http://goo.gl/gd6Zi5

Master91
Vettel szevasz
nearo
Vettel gg, nem is értem SC alatt miért nem hozták ki orrkúpcserére...

nearo
Bottas mire fel előzte meg Vettelt SC alatt?

bakkerman
Vettel most elsütötte hogy itt vannak a legjobb szurkolók,olyan mintha Monzaban versenyezne,tele van a lelátó vörös pólós szurkerekkel. Nagyon jó ez az F1-es versenynaptár,mert mindenhol a legjobb szurkolók vannak,és minden helyszin a világ egyik legszebb városa <#idiota>

Master91
m4 sport ennyire szar? hogy 10 perce tollas összefoglaló megy 10 éves zenére? nemár
nearo
ó köszi, akkor feleslegesen siettem ennyire... vonaton ülve valamiért még az is felmerült bennem egy pillanatra, hogy 6kor kezdik, és lemaradok a rajtról😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.