182113
  • adam46
    Kimi elfékeztem kicsit, innentől meg esélyes sem lett volna bevenni normálisan azt a kanyart. Hamilton butaságokat nyilatkozik.
  • AnuluWork #167337
    A végén a Renaultos esetet láttad? Majdnem ugyanott, ugyanolyan szituban?

Kimi esete előtt pont arról beszélt az idióta Szujó, hogy Bottas Battle Módban fog menni már az elején. Nos, ezek szerint Kimi is. Hamilton elrontotta a rajtot, és mint ahogy szokta, most Kimi sem hagyta magát, hogy elmenjen mellette akár 4 autó is, mint hasonló szituban Franciaországban a startnál.
  • AnuluWork #167336
    Valakit büntetnek, Valakit meg nem. Nem tudom amúgy, hogy Vettel miért csak 5 mp ért mltkor, Kimi meg uazért 10 mpet úgy, hogy a végén egymást elintézők is szinte ugyanott, ugyanúgy zakóztak ki, csak mindketten.
  • HTS s3rg1nh00
    nem is értem minek nézed ezt a sportot,halvány lila fingod sincs róla.
    bőven elnézte Kimi,az meg tökmind1 mennyi van a másik irányban mert több mint 1 autónyi helye volt,ehelyett inkább nekicsúszott az ellenfélnek,szép munka,megérdemli a prémiumot.
    a Mercedes meg Hamiltonnal együtt egy kibaszott vicc ahogy nekiesett a Ferrarinak egy kamu váddal.hiába nekik szurkolok,úgy el is küldtem őket a qrva anyjukba fb-on,hogy alig várják az indulást.
  • Szabi #167334
  • lac coo
    Vettel kuld egy rekesz bort Bottasnak, az tuti, kapott ajandekba egy elso helyet...:))

Regen a Shumi Baricello paros siman csobe huzta , feltartotta volna, hogy a csapattars feljihessen masodiknak.
    De Massa is megcsinalta nem egyszer....
  • b-type
    meg is látszik mire vitte :D

Egyébként meg meg kell nézetni Bottas-szal a felvételt az esetről aztán jó hangsúlyosan nem mondani semmit :))
  • lac coo
    Visdzahozza 6-7 kor alatt...
    Valamit byikvan szamit de nem dokat....
  • simonl #167330
    Hamilton egy ostoba f@sz, ráadásul olyan buta mint a tök.
  • SzocsA
    Ferrari részéről szándékos taktikai húzás volt az, hogy Räikkönen nekiütközött.
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2018.07.08. 18:51:19
  • mcmoha
    Az előző versenyen ugyanezért Vettel 5 sec büntetést kapott. Később mindenki egyetértett abban, hogy az kevés. Most adtak 10 másodpercet. Ez is kevés???
  • Alexease
    Egymas ellen azert szamit, de teny, hogy ezek az eloguzott buntikartyak nem sokat ernek.

Pl.: ha az aldozat a baleset miatt pit-elni kenyszerul, akkor minimum lenne egy athajtasos bunti. Ha nem, akkor a palyan elszenvedett idohatranyat adni (beleszamolva valami szorzoval a lehetseges elozeseket is).

Persze visszahoz 20 masodpercet is, de kozben oda a sporolas (gumi, de foleg a motor). Egy ileyn sprint, pluszban lehet egy fel versenyt kivesz a motorbol.

De igazsagos sose lesz. Foleg ha valaki versenybalesetet szeretne ilyenert, sot, Hamilton a hibas:D
  • greenkawa
    Ja sztem is! simán fejlövés járna érte...
  • lac coo
    Amugy ez a tiz masodperc bunti ez tenyleg vicc kategoria.....Egy ferrarinak, vagy mercinek ez kb semmi.
  • lac coo
    Talan le kell szaladni az idealis ivrol mert jon a ven Kimi a hata mogott ? :)))
  • Rita79
    Hát jah, de a feltűnőség miatt elengedte Bottas Raikonnent is., nehogy szó érje a ház elejét.. :D
  • SzocsA
    Ja és az előző futamon nem cseréltette meg a pilótáit a Ferrari, szemben most a mercivel :D
  • SzocsA
    Milyen torpedó volt ez??? Kimi jobb oldalán ott a kerékvető, hamilton bal oldalán a pályából még ott van 5 méter....
    Az előző futam jobb volt mikor nem volt ott hamilton a dobogón mindenki örült..

Akkor Romain Grosjean is kiütötte Carlos Sainz-ot
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2018.07.08. 17:06:50
  • Rita79
    De kár, nem láttam a rajtot. A visszajátszásokból azt látom, hogy Vettel megint lerajtolta Hamit. Náluk lassan ez alap, ha mindketten az elő sorból indulnak, akkor Vettel nyeri a startot.
  • mcmoha
  • Stockbauer33 #167318
    Felrobbant a PH F1 topik :)

#167317 Amikor elfékezi és megtorpedózza a riválist, akinek esélye nincs elkerülnie az nem versenybaleset. - IGEN

Ez nem az első Kimitől.Bottast is megcsinálta ui
  • benőmenő
    Amikor elfékezi és megtorpedózza a riválist, akinek esélye nincs elkerülnie az nem versenybaleset.
    Hamilton meg elsunnyogott a hazai közönség elől, hogy aztán egy vödör vízzel meg a törölközővel a kezében mérlegeljen. A nap versenyzője.
  • SzocsA
    Kimi balesete is Versenybaleset volt! Kiminek van egy +10 s ideje.
    Hamilton meg egy majom, elcseszi az egész ünnepséget.
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2018.07.08. 16:54:05
  • IXEMGabeo
    Raikkonen is nagyot mentett ahhoz kepest, hogy megbuntettek
  • IXEMGabeo
    jo verseny volt, de a Mercinek vagyis Hamiltonnak kisse mazlija volt h keson jottek ki...Bottast pedig kihozhattak volna a box igy viszont szepen elcsesztek a versenyet
  • Stockbauer33 #167313
    Bottast lágy gumin is meg qta volna Vettel.Nem egy liga

HAM
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2018.07.08. 16:41:45
  • IXEMGabeo
    Bottas sajnos beszopta
  • benőmenő
    Riccardonak pechje volt az SC-vel, Verstappennek pedig úgy néz ki váltó hiba.
    Alonso még mindig pontszerző helyen!
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.07.08. 16:37:55
  • IXEMGabeo
    Red Bullt a SC cseszte szet amugy Verstappennek egy dobogoja veszett el
  • IXEMGabeo
    Vettel igen
  • Count Adyn
    Multi21 :)
  • IXEMGabeo
    baszki jo verseny
  • benőmenő
    A mai F1 unalamas, mert nincs vérre menő verseny az élen. /s
  • IXEMGabeo
    ezt Grosjean szurta el:)
  • IXEMGabeo
    a faszom Sainz-Grosjean
  • benőmenő
    Verstappen és Raikkönen mit meccseltek!
    Crashjean megint a összetörte. :/
    Szerk.: visszajátszás után versenybaleset
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.07.08. 16:19:19
  • Stockbauer33 #167302
    ejj max
  • IXEMGabeo
    amugy Bottast ki kellett volna hozni igy sztem az o versenyet jobban tonkretettek
  • IXEMGabeo
    nehezen hiszem el h a Mercik ezzel a taktikaval nyerok lehetnek
  • benőmenő
    Kellett egy SC hozzá, de legalább nem mondtam nagy hülyeséget.