Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Van egy példa a MotoGp-ben...Sete Gibernau, akinek rengeteg pénze volt-van-lesz, a vmikori Bulltaco motorgyár volt az övéké, és a különböző összefonódások révén, elég szépen részesedik több motorgyár hasznából(pl. Gas-Gas).
a figura kitalálta, hogy jön az motorkerékpáros világbajnokságra..semmit nem nert meg, se a Spanyol bajnokságot, semmit, nagyon sokat esett-kellt.
de mivel volt egy csomó pénze, és marha jó összeköttetései a Spanyol óriásszponzorokkal, ezért felültették Mick Doohan 500ccm Repsol Hrc-s Hondájára(nem Criville-t, aki jobban megérdemelte volna,nem)
amikor végiggurult az aszfaltcsikon a motor, akkor nem is volt rossz a csákó, volt 3. is.
De semmi meggyöző..én sem voltam túl nagy véleménnyel róla.
aztán a Suzuki-nál sok vizet nem tudott zavarni, mert akkoriban mélyrepült az a motor, és felbukkant a Honda-nál újra mint Daijiro Kato(250ccm Világbajnok) csapattársa, és Daijiro meghalt Suzuka-ban...
erre beindult a fickó..én nem tudom miért-hogyan..nem ismerhetem az ilyen full gzdag világfiak gondolkodásmódját(sajnos), de nagyon tekert Sete, elverte Rossi-t pár futamon, és kicsit színpadiassan ilyenkor az égre mutogatott, és a meghalt csapattársa rajtszámára, amit a ruhájára vart, és a sisakjára festetett.
most már a 3. éve világbajnokesélyes, teljesértékű élmenő, dörzsölt, vagány, tökös kiba. jó motoros.
Nem zárhatsz be vkit, ha teljesít, akkor a teljesítménye alapján kell megítélni.
és ha annak alapján ítéled meg, akkor arra semmi jogod nincs amit itt írogatsz..jobban teljesített mint a csapattársa (ez a legfontosabb dolga!), nem okozott balesetet, pontot szerzett....
mindezt egy reklámautóban, amire addig nem fognak költeni amig ki nem csúszik a 107%-on..hiszen ugyanott vannak..előrébb nem tudnak lépni, tehát üzletileg így helyes.