Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
#164311 - egy bemutato szamomra nem szarsag - számodra nem, de én nem is a nézőkről beszéltem egyáltalán, és nem is rólad.
#164313 - "A nézőt kell kiszolgálni" - Pontosan ez a baj. A szponzorok és az F1 diktálnak, nincs saját életed, minden perced beosztják, mert a nézők... Ha meg el merészelsz menni két napra szezon közben pihenni, máris fekete bárány vagy, ahogy a mostani példa is mutatja.
#164314 - "Egyik pilótát se hallottam még panaszkodni" - :D Ezt ugye nem komolyan írtad? Melyik szponzor (ugye, megint csak a a fránya szponzorok, meg a pénz) szponzorálná tovább a versenyzőjét, ha el merné mondani, hogy amúgy tök jó lett volna hétvégén a barátnőmmel meg a kutyámmal nyaralni vagy pihenni egyet ahelyett, hogy fis-fos kötelező megjelenéseken veszek részt, ahogy minden hétvégén szinte egész évben, amivel a tököm kivan már? " érezné mutogatnák őket mint a bohócokat. " - szintén, ha ezt elmondod, mehetsz havat lapátolni Alaszkába, persze ez erős túlzás. Nem tudom amúgy, hogy ezt komolyan írtad, vagy simán csak trollkodtál...
De hát ez van, vagy beáll az ember a sorba, és robot módjára teszi azt, amit diktálnak neki, vagy eltemetik. Ezért imádtam James Hunt-ot, köpött a szabályokra, és a kötelezettségekre, mégis óriási tehetség volt. Sokkal szabadabb, mint a mai pilóták valaha.
Én nem azt mondom, hogy az rossz, hogy tolják bele az arcodba a dolgokat, hanem azt, hogy ezt kötelezővé teszik a pilótáknak.