Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nyílván tudom, hogy ennél jóval többet beszél az összes pilóta és ilyen szempontból ez pont nem számít mert "mindenki" többet beszél ezért még Kimi-től is gondolom lehetne többet bevágni. Mintavételezés van.
"meg amúgy sem értem,miért várod el hogy úgy viselkedjen ahogy neked tetszik-nem"
Nyílván mert én ilyen vagyok. Mint néző nekem is van egy elvárásom meg másnak is és nem kell egyeznie. Ilyen alapon akkor egyik pilótára se mondjon senki véleményt mert mindenki úgy viselkedik ahogy (Hamilton, Vettel stb), de azért megmondjuk.
Engem ez a fapofa dolog totál elszomorít. Mintha fociban egy gól után nem örülne a csatár. Nekem a modern F1 legnagyobb pillanat az volt mikor Vettel telefüstölte a pályát VB cím után, pedig nem is kedvelem. Kimi meg talán TALÁN eleresztett egy mosolyt mikor nyert. Ez egy show, nem rendes autóverseny. Arra ott van a többi sorozat. Csináljon show-t!