• AnuluWork #162631
    Tényleg nem értem a problémádat. Megújítják, mert pl. ha leejtesz a CÉLEGYENESBEN! a lelátón valamit, akkor azt baszhatod, mert leesik a fenébe a lelátók alá, mert 86 óta ugyanazon a szaron ül a nép, az pedig már 31 éve volt.

A főtribün kritikán aluli. A boxutca kb. a régi Zeltweg szintjén mozgott 2016-ban is, hiába csicsázták ki, ugyanaz a szar évek óta.

Az állóhelyek minden F1es pályán léteznek, még Monacoban is van!, és oda úgy számolják a jegyeket, hogy eladnak valamennyit, majd megnézik mennyit adtak el.

A nyomvonal megváltoztatása korlátolt, mert senki sem gondolta 1986ban, hogy még 2017ben is lesz itthon verseny, és senki sem gondolta 1986ban, hogy nem lesz elég a modern F1nek ez a nyomvonal. Ennek ellenére elég jó versenyek szoktak itt lenni, nyomvonal ide, vagy oda.

Máshol is van állami kézben F1es pálya. Sok helyen van az auto-motor szövetség kezében, ami az állam kezében van. De vannak országok, ahol az állam a lebonyolító. Nem is tudom hány magán pályán rendeznek F1et szerte a világban, de túl sok nem lehet.

Volt már ezen a pályán DTMtől motorig minden. Nem csak WTCC és F1 megy évente rajta. Sőt, egész évben vannak programok mindenkinek aki szereti.

Én örülök, hogy a parkolás végre megoldódik, a kiszolgáló létesítmények európai szintűek lesznek.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Az ellopásról meg valahogy a négyes metró jut eszembe, és a netadós tüncin lop stopos táblával álldogáló volt főpolgármester képe ...

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.04. 18:58:42