182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#164916 Mindjárt hajszárítóval még fel is szárítják a pályát. Elállt az eső, mire várnak még? Istenem... -
#164915 Ez nagyon gáz és ha holnap a futamon is ilyen eső lesz, akkor nem lesz semmilyen futam? Vagy állnak ugyan így 2 óráig? -
Ocsi15533 #164914 2cm nagyobb gumi 1 cm emelne a hasmagasságon! Ennyi kellene és lehetne menni. -
#164913 Nem tudom ezen miért nem lehet változtatni, most feleslegesen áll az egész. Grosjean balesetét már megnéztük 20x... -
Ocsi15533 #164912 Nagyobb méretű gumit kellene gyártani az esősből és meg lenne oldva a dolog! El elbasszák az egészet!
-
#164911 Igen, így pontos. -
#164910 34.6 A competitor may not modify any part on the car or make changes to the set-up of the suspension whilst the car is being held under parc fermé conditions. In the case of a breach of this Article the relevant driver must start the race from the pit lane and follow the procedures laid out in Article 36.2.
In order that the scrutineers may be completely satisfied that no alterations have been made to the suspension systems or aerodynamic configuration of the car (with the exception of the front wing) whilst in pre-race parc fermé, it must be clear from physical inspection that changes cannot be made without the use of tools. -
#164909 Pontosabban onnantól kezdve, hogy kvalin először kigurul a boxból az autó. Legalábbis én így tudom. De lényegében ugyanazt jelenti, ha valaki megemeli a kocsit időmérőre hogy értelmesen tudjon körözni vizes pályán, és a versenyre felszárad a pálya, akkor nagyon megszopja. -
#164908 Mert a szabályok szerint a szabadedzések után már nem lehet változtatni a beállításokon. -
#164907 Nem értem, hogy ha azzal meglehetne oldani, hogy megemeljük a padló lemezt, akkor miért nem állítják magasabbra a felfüggesztést, amivel megemelnék a kocsit és nem lenne ennyi a talajhoz szorítva, vagy ez faszság? -
Krigare90 #164906 Hát ez finoman szólva is botrányos, véleményem szerint. De élőben láthatjuk most hogy miért is hallani hogy csökken a Forma-1 népszerűsége... -
#164905 Az jó kérdés, vártam már egy esős hétvégét. Aztán megint áll az egész... -
#164904 Nem értem egyébként miért nem változtatnak ezen a parc fermé szabályon. Miért nem lehet ilyen esős körülményeknél valami enyhítést adni? Kinek az érdeke az, hogy piros zászlós időmérőt nézzünk? -
#164903 egész jó hangja van az SC-nek:) -
gpFan #164902 Híres-hírhedt pálya, és nincs vízelvezetés .... -
#164901 A Williams pole valószínűbb. :P
https://www.m4sport.hu/2017/09/02/instant-edzes-vizzel-higitva-massa-uszott-leggyorsabban/ -
Lebowski #164900 Honda pole ftw -
Stockbauer33 #164899 http://f1vilag.hu/hirek/nem-kezdodhetett-el-3-szabadedzes-monzaban -
#164898 -
#164897 Mint a hullámvasúton a biztonsági keret. -
Stockbauer33 #164896 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Stockbauer33 #164895 https://www.m4sport.hu/2017/08/30/volt-ellenfel-mentor-peldakep-a-mai-mezony-schumacherrol/ -
#164894 -
Stockbauer33 #164893 http://f1vilag.hu/hirek/dontott-fia-nagyot-huzhatott-uj-motorjaval-mercedes
igen persze :)))))
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.08.29. 18:56:44 -
Stockbauer33 #164892 -
#164891 -
#164890 Csendben megjegyzem, a kormanyom is igen erosen villog a sargajelzes..... -
#164889 Ez az amit nem is értettem tőle. Azért ő már tolja egy ideje és tudhatná, hogy egy ilyet nem fognak csak úgy elnézni. Padlógázon végigtolta az egészet. -
#164888 Kimi kivételével mindenki észrevette a jelzést.. :D Ő is észrevette, csak nem foglalkozott vele, mert szerinte nem volt már indokolt..
-
#164887 Én amondó vagyok, hogy a FIA és a szervezők is hibásak. Mért?
Mert csak egy kibaszott LED tábla villog a pálya mellett, mert nehogy már valójában is valaki zászlókat lengessen.....
Kib. nem mindegy, hogy 310 km/h -nál csak valami LED -ek villognak, vagy valakik lengetik is a zászlókat! Kurvára nem ugyan olyan felismerhető a jelzés.
Aki nem érti a különbséget, az még nem próbálta 110-130 km/h sebességgel közlekedve elolvasni az autópálya feletti LED kijelzőt. Az ilyen kijelzők egymás után szoktak ismétlődni, van, hogy a 2. -nál veszem csak észre, hogy egyáltalán ki van írva valami, ha nincs veszély jelző piktogram rajta. (Veszély helyzet nélkül általában a sebesség korlátozások szoktak kint lenni.)
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2017.08.29. 10:19:35 -
argo001 #164886 Jókat mosolygok azokon a hangokon, amik Massa menesztésénél mentek. Hú, mennyien írták habzó szájjal, hogy "bezzeg Kimi, meg a konstruktőri VB milyen fontos a Ferrarinak...".
Aha. :) -
#164885 -
#164884 Szegény Williams totál elvesztette a fonalat. Időmérőhöz képest Massa 8. helye egy csoda. -
IXEMGabeo #164883 realisan nezve palyankent es idojarasfuggo az allapotuk es az erosseguk...valamiben a Mercedes jobb, mint pl a motorero, aerodinamika teren pedig lehetseges a Ferrari picit a Merci elott all talan ez teszi kiegyenlitette a kuzdelmet iden...
azt kijelenteni a Ferrari erosebb volt az balgasag, viszont az utolso sorokkal egyet lehet erteni valamiben mindegyik csapatnak van erossege a Williamsnak pl az hogyan lepdeljenek hatrafele:) -
IXEMGabeo #164882 -
#164881 Mert annyira abszurd :D Ez még lelki hadviselésnek is gyenge.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2017.08.28. 13:09:11 -
#164880 nem kell megenni, elég ha elolvasod, de te még linkeled is.
...így működik ez. :) -
gpFan #164879 Kimi lecsúszott az 5-ik helyre, saját balf*-ságának köszönhetően. És még vitatkozik a büntetés jogosságán. Mint egy kezdő. Ami biztos: a Ferrari miatta tuti bukja a konstruktőri címet. Egy fiatalabb feltörekvő versenyző sokkal jobban teljesítene, de hát úgy néz ki, Vettelke irányítja itt a dolgokat. És ez marad jövőre is -
#164878 Hamilton szerint Belgiumban is a Ferrarié volt a legjobb autó, mégis legyőzte őket
Nem tudom ki eszi meg ezt a süket dumát. :D -
#164877 Talán ha nem jött volna ki szélárnyékból és inkább csak megy mögötte egészen a féktávig és ott megpróbálja kifékezni lett volna esélye, de szerintem a következő körben vagy utána DRSel visszavette volna Hamilton a pozíciót.
Nagyon erős a Mercedes motor és ez egy nagyon motorerős pálya, de mégis sikerült megszorongatni Hamiltont. Jó kis futamok lesznek még itt.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2017.08.28. 09:24:08