Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
paj01 #162309 Leakadok ezen a siránkozáson. Én nézőként igenis elvárom, hogy az utolsó pillanatig mindent tegyen meg egy bajnokaspiráns pilóta a végső győzelemért. Lássam hogy ölre mennek meg tétje van a dolgoknak. Nem finomkodó brit kisasszonyok gokartozását akarom nézni. Hamilton jól csinálta de mégsem, Mégjobban visszakellett volna fogni a mezőnyt. Épp hogy az derült ki, hogy nem elég szennyes lelkű mert mikor kérte a csapat az időket, vonakodva de megfutotta. Schumi, Senna leszarta volna állóra fékezett volna és feltartott volna ahol csak tud és őket tartják legendáknak! A becsmérlők gondoljanak bele milyen "frankó" évadzáró lett volna ha papírforma szerint mennek. Hami 1 Rozsi fél perccel utána bekocog többiek meg fasorba se.Juhuu. Így volt legalább minimális izgalom meg történés. Rosberg miért nem ment pole-t? Miért nem rajtolta le? Miért nem előzte meg? Azzal le is tudta volna a problémát. Hami elől volt vezetett, minden joga megvolt ahhoz amit tett. Ez volt az egyetlen esély, meg kellett próbálni. Nekem mezőnyben Kimi a kedvencem az ő mentalitása közelebb is áll hozzám. Ő pl. biztos fair módon végig nyomta volna nem próbálkozik semmi ilyesmivel de hülyének is tartottam volna... A többi bajnok közül Vettel, Alonso ugyanazt tette volna mint Hami, még Buttonról lehet elmondani, hogy vélhetően nem élt volna ezzel. Rosberg aranyos fiú de jellegtelen az egész gyerek. Sok éve itt van már de olyan hű de emlékezeteset nem nyújtott sosem.Ki a franc szurkol Rosbergnek egyáltalán?:D Max az aki utálja Hamiltont és csak emiatt...Mellesleg meg RB-nek Ferrarinak óriási szégyen volt ez a vasárnap. Merci+Hamilton ha akarna se tudna olyan lassan menni mint ők pedig most aztán tényleg megpróbálta.