FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maxot vissza Toroba! 😄 Jöhet Sainz.
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.08.28. 17:26:25
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bőr van, nem baj Max, ez a versenyzés, párszor csinálsz még ilyet, hogy a 2. helyről összehozol magadnak egy 11.-et és tök jó leszel! Fontos, hogy minden ilyen esetnél a másiknak az édesanyja legyen prostituált és te magad mindig a szenvedő fél! Egy csodálatos sportember kérem.
Utoljára szerkesztette: csabush, 2016.08.28. 17:07:06
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: csabush, 2016.08.28. 16:19:48
I met God. She's black
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Nem volt unfair kerékcsere. Pont így jött ki mint a történelemben számtalan pilótának. A sport mindig kiszámíthatalan.
Vettelt sem büntették, Maxot sem.
Nem volt hisz Max sokkal gyorsabb, sokkal jobb futamokat megy. Most nem jött össze, van ez így.
LOL
+Vettelt sem büntették
I met God. She's black
Mekkora unfairy úgy kereket cserélni, hogy a többiek lecserélik a kereket szabályosan, majd történik valami és megint mekkora mákja van.
Maxot sem büntetik meg meg mi a fasznak ennyi szabály ha nem tartatják be?
Meg szerintem fölösleges volt kicserélni a két versenyzőt a redbullnál, Max is ugyanúgy versenyzik, mint Kvyat.
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2016.08.28. 16:00:02
Vers,Vettel.Kimi <#levele>#levele>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
jó 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."