Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
nincs gomb, gondolom, de kellemetlen:
május:
"Ugyanúgy egy megégett szigetelés okozta Lewis Hamilton vesztét az Orosz Nagydíj időmérő edzésén, mint két hete a kínain. A Mercedes kissé tanácstalan: miért csak nála fordult elő a hiba, és miért kétszer egymás után?"
július:
„A motor egyes elemeiből az utolsót használom ezen a hétvégén. Ez azt jelenti, hogy lesz legalább egy verseny, amelyet a legutolsó helyről kell kezdenem, de inkább kettő, mert ilyen ütemben a hatodikra és a hetedikre is szükség lesz – mondta Hamilton. – Az egészben az a legszörnyűbb, hogy a Mercedes-motort használó nyolc versenyzőből én vagyok az egyetlen, akit ez a veszély fenyeget. A csapatnak is nehéz, hogy a negyven motorból, amit gyárt, nem mi kapjuk meg a legjobbakat. ha a táblára nézek, azt látom, hogy a másik hétnek semmi gondja sincs, az eredeti ütemtervnek megfelelően halad. Nem könnyű elfogadni, de muszáj, mert nem tudok tenni ellene.”
október:
„Ez van, jövő héten megint versenyzünk, tovább kell lépni. Ki tudja, mi lesz a többi motorommal? Én erről nem tehetek. Csak azt nem értem, ha van nyolc Mercedes-motoros autó, miért mindig az enyémben megy tönkre a motor? Valami nem stimmel, és ez nem jó érzés” – mondta a vb-pontversenyben 23 pontos hátrányba kerülő Hamilton.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.10.02. 15:42:16