182111
  • Roger6
    Ha szar az autó, nincs mire rátenni egy lapáttal :) Amúgy szerintem meg pont a Hondának kéne összetennie a két kezét, mert ha így folytatják, le fog lépni a picsbe, és vele együtt sok szponzor is.
  • Stockbauer33 #163226
  • bakkerman
    Az mennyire bitang lenne ha a jelenkor 3 legjobb pilótája azonos erejü autókkal csatázna a VB-ért...
  • HTS s3rg1nh00
    kíváncsi lennék ha rendelkeznél olyan kvalitásokkal mint ő,tudnád hogy egy nagyjából hasonló szinten lévő autóval bőven versenyezhetnél Vettellel és Hamiltonnal de ez rajtad kívül álló okok miatt nem sikerül 5-6 éve,mennyire lennél frusztrált...Vettelen is látszott ugyanez tavaly az év második felében,nem mentegetni akarom viszont megértem...nem a szidás lenne a cél hanem a motiválás,bár ezt nem csinálja valami jól. :D
  • Lokker
    Akkor meg tegye össze a két kezét hogy van ülése ha meg ennyire szenved ki lehet próbálni más szériákat. De ez amit művel akkor is gáz. Én úgy látom hogy a csapat jobban járna nélküle, lényegtelen mennyire jó pilóta. A mostani hozzáállásával csak rombolja a csapatot, nem elég hogy szar az autó Ő is rátesz egy lapáttal.
  • szabii98
    Felállna ő, és menne ha tudna hova, de nincs hova. Egy Force Indiába meg azért nem ülne be.
  • Lokker
    Akkor fel kell állni az ülésből és tovább állni. Ja de a pénz az kell..
  • bakkerman
    A Honda saját magát cikizi folyamatosan amikor kint vannak a pályán
  • mcmoha
    Csak 1978-tól (Ronnie Peterson Monzai halálos balesete után) tették kötelezővé a rajtrácson történő szabályos (kétsoros) felsorakozást. Addig mindenki oda állt ahova akart, persze az időmérős sorrendnek megfelelően.

Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2017.04.18. 08:31:21
  • mcmoha
    Akkor se kell nyilvánosan cikizni a kenyéradó gazdáját.
  • Stockbauer33 #163217
    Ugye az azért megvan hogy melldöngetve jöttek vissza(Honda) hogy 2 profi világbajnokkal nyernek egyből?Már majd nem sírt Button mikor elhagyta őket(nem) .Sztem meg egy világbajnok simán szid6 egy fostalicska szart amivel semmire se jó.Amit hoz vele Alonso az a pilota tudása.Mint anno Schumi + 1 sec bárhol.Vettel is a tudása miatt nyert most nem a lassubb szarabb ferrari miatt.
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.04.17. 20:31:36
  • AnuluWork #163216
    A rajtot figyeljétek! Vettel hozzájuk képest a helyén volt. :)

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.04.17. 20:08:02
  • adam46
    Ja, ezek ilyen kötelező kamu nyilatkozatok. :D
  • allock #163214
    szívességet tennének vele
  • F1890
    ez elég vicces annak tudatában h 14 magyarországon hamilton nem engedte el rosberget (fél secre volt tőle) azzal az ürüggyel h nincs elég közel hozzá rózbi. na most itt bahreinben hamilton még ha jól rémlik 1 másodpercen belülre is ritkán jutott be, úgyh elég gáz ebből az aspektusból a sztori
  • mcmoha
    Ahhoz képest, hogy állítólag a Honda fizeti eléggé gáz minden versenyen folyamatosan ócsárolni a motort. Én szólnék neki, hogy inkább a csapat értekezleten kritizáljon. A japcsik borzasztó bunkó dolognak tartják az ilyesmit, csoda hogy nem rugják picsán.
  • Alexease
    Alonso meg kezd "problemas" lenni. Persze, megertem a problemajat, de ez akkor sem igy muxik;) A latottak alapjan, nem tudom mennyit tesz hozza a fejleszteshez, de valszeg csak beul es nyomja neki amig megy az auto, aztan annyi. A Honda/McLaren helyeben en lehet kitennem a csapatbol, es abbol a penzbol akar 1-2 versenyenkent uj pilotakat tesztelnek jovore;D
  • Alexease
    Minden csapatnal van elso szamu pilota, az teljesen normalis. Ha nem is kimondva, papiron, szerzodesben, de fejben biztosan. Van akit stabilabban jobbnak ereznek, megbizhatobb, jobb a mediaja, dragabb, meg akarjak tartani vagy akarmi. Ha minden csapatbol ki kellene tenni valakit, 100%-ban tuti megvan, ki lenne az;)

Ha jol emlekszem, Hamilton masodpercekkel gyorsabb volt, es bar szinte nulla volt az eselye hogy Vettel-t utolerje, es foleg megelozze, de csapat erdek; ha valamelyik pilotanak van minimal eselye egyet elorebb lepni (pl. Vettel hibazik), akkor hagy menjen.

Ha ilyen tempoban jott volna Bottas hatulrol, valszeg/talan ot is elore "engedik" (bar az a csere valszeg vakarozosabb lett volna a csapattol;P).

Igy a dontest megkonnyitette, hogy Bottas a "masodszamu" pilota:)
  • adam46
    Azzal, hogy Hamilton elengedésére szólították fel, nem kérdéses, hogy másodszámú pilóta.
  • F1890
    valójában az h pontokért harcol hamilton és vettel, még nem feltétlen lesz ettől hűdejó szezon. bár ez a bahreini futam nem volt rossz, sőt izgalmas volt. de páláyn is csatázhatna a két rekorddöntögető, nem csak a pontok színhelyén. én arra számítok h bottas már végleg ketteske, és őt befogják áldozni a kvalis teljesítmény oltárán h vettel elől induljon mindkét merci legalább. így meg nehéz lesz a ferrarinak nyeregetnie, még ha versenytempó van olyan jó mint a mercié
  • Master91
    Felvezető műsorban leadták az interjút ahogy sztárolta Vettelt hogy 4x vb meg ilyen képesség olyan képesség hatalmas kölcsönös tisztelet stb...

Eszembe jutott amikor Alonsóval felváltva hurrogták le Vettelt mikor kente a szájukat RedBullal hogy űrautó meg azzal a kocsival nem nehéz, ilyesmik :D
  • adam46
    Igen, Hamilton megint megmutatta hogy mekkora sportember. :D Szerencsére most meg is büntették.
  • bakkerman
    Jó szezon lesz ez,Vettel-Hamilton oda-vissza fogja egymást verni,mindketten kihozzák a legtöbbet az autóból,eszméletlen preciz versenyzők,és még lesznek évközbeni fejlesztések is...És igy,hogy nem csapaton belül dől el a VB cim mint az elmúlt években,igy tényleg csak magukra számithatnak
  • IXEMGabeo
    2010-est es 2012-est nehez lesz uberelni
  • RatBaG #163203
    Alonso - “I will push 100% and if I’m not in the points, I will retire”
  • gibson9
    De igen, az volt.
  • argo001
    Az nem élvezetes volt, hanem kaotikusan gyenge.
  • SzocsA
    Nem ott volt amikor is az első hét futamot hét különböző pilóta nyerte?
  • gibson9
    Akkor te nem láttad a 2012es szezont.
  • mcmoha
    Return of The Finger Boy.
  • SzocsA
    Maxnak fékhibája volt nem volt hátsó féke, egyenesen kiment a pályáról át a sóderágyon kis koccanással a falnak.
    Hami meg feltartotta Ricciardot a boxbejáratnál tök lassan ment, mert egyszerre jött ki a két merci kereket cserélni, hogy ne tudja megelőzni Ricciárdo, mert haminak várnia kellett Bottasra....
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.16. 18:52:45
  • nearo
    Verstappen hogy esett ki és Ham miért kapott 5 secet? Kb negyvenedik körtől láttam csak:/
  • Peppus
    Ennyit ért, hogy Bottas indult az élről.. Miatta van ismét Ferrari győzelem.
  • SzocsA
    megelőzi megelőzi megelőzi.
    Amúgy Kiminek szólhatnának, hogy nyomhatná jobban is.
    De neki nem úgy akarnak gumit cserélni!
    A honda ne lenne ilyen szar, tök jó versenyek lennének....
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2017.04.16. 18:36:03
  • Stockbauer33 #163193
    Szólni kéne Bottasnak hogy már nem a BMW-be ül.
  • argo001
    Az elmúlt 8 év talán legjobb szezonkezdete ez.
  • Count Adyn
    csak elbaszták a kiállást nekem ugy tunt:D
  • SzocsA
    MEgint mekkora mákos a merci a kurva életbe
  • Stockbauer33 #163189
    ajaj Bottas - Vettel
  • gibson9
    Ezek a felvezető műsorok az elején egyre színvonaltalanabbak..