• Totti5
    Ugya akkora az "arcuk", az ember maga nem fog megváltozni, ezt a pályán folyamatosan bizonyítják. Hamilton agresszív a pályán mint mindig, Vettel anyázik, mutogat mint mindig... Alonso nehéz ügy, én emlékszem hogy Rönóban mit kapott, de most nem tud mit tenni, inkább viccesek a megmozdulásai, ami valójában számára rettentő frusztráló.

Fiatal pilóták amikor utánpótlásból bekerülnek ebbe a mezőnybe mindenki örül neki amikor középmezőnyben brillírozik. Először mindenki rácsodálkozik, aztán jön a média hype utálata, aztán ha hibázik jön az én megmondtam hogy túlhypolt, aztán fogja egy "gyári" csapat és beteszi. Jön a nem fogja bírni a nyomást, ha hibázik akkor összetört, ennyi voolt stb... Aztán miután, rendszerint oyan közeg ellen kezdenek el stabilan harcolni ahol ott vannak a nagy közkedvencek már világbajnokok olyan össztűz zúdul minden megmozdulásukra ami nem makulátlan mint most Max esetén.

Ezt kapta Hamilton és Vettel illetve Alonso is. Aztán eletelt közel 10 év szereztek 1-2-3-4 VB címet, kit jobban kit kevésbé utálva mindeközben. Most ők az a generáció akiket az ilyen Max féle fiatalok maszíroznak és tök ugyan ez figyelhető meg. Sok év múlva Max is bölcsebb, nyugodtabb, tapasztatabb, megfontoltabb lesz, kezeni fogja a médiát, nem áll bele hülyeségekbe ( erről beszélt pl Hamilton az interjúban aki olvasta ) de addig még sokszor lesz a közutálat központja és ha netán több VB címet is szerezne mint Vettel tette ( akinek pl minden rádiós győzelmi örömét a legalja moslék követte a hozzászólásokban ), akkor pláne kapni fogja az ívet. Ilyen szakma ez.