Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
„Fogalmam sincs, miért hiányoztak a gumik a kerékcsere alkalmával. Kihívtak a bokszba, nem magamtól mentem ki, úgyhogy kint kellett volna lenniük. Fáj, nagyon fáj. Nincs mit mondanom ezen kívül” –
„Megvolt a sebességünk a vizes pályán is, sikerült elhúznunk rögtön az elején. Felraktuk a köztes esőgumit, aztán harcolnom kellett Lewisszal, amire nem igazán lett volna szükségünk. És mindezek után jött a kiállás, ami olyan volt, amilyen. Én voltam a leggyorsabb szerintem minden körülmények között. Enyém a második hely, de ez most nem igazán vigasztal.”
Helmut Marko
„Felkínáltuk ezt a Mercedesnek. Sajnos elég nagy volt a félreértés, nem megfelelően kommunikáltunk” – nyilatkozta az osztrák tanácsadó elégedetlenül a Sky Sportsnak. „Ki fogjuk vizsgálni ezt, de emberi hibáról volt szó. Majd akkor többet mondok erről, ha mindent kivizsgálunk. Nagyon sajnálom Danielt, és csak annyit tehetünk, hogy bocsánatot kérünk tőle.”