182110
  • Lokker
    Ha parádés rajtot vesz akkor még oda érhet rosszalkodni. :D Így viszont Verstappen Kimi mellől indulhat :D
  • Totti5
    Pálya és körülmény függő a szereplésük. Itt ez most nehézkés lesz.
  • Totti5
  • nearo
    ha nem lenne bünti, így minden csapat pilótái vagy egymás mellől, vagy egymás mögül rajtolnának
  • mcmoha
    Hamilton belefingott a nulláslisztbe. :D
  • desigo
    McLaren továbbra is egy fos...
  • bakkerman
    holnap nem fog balhézni az első kanyarban Vettel mert hátulról rajtol. Majd Max :D
  • Totti5
  • mcmoha
  • Lokker
    Azért volt több műszaki problémája idén. Nekem olyan mintha a tavalyi Kimit látnám benne, döglik alatta a technika meg sokat hibázik. Kimi meg ennek az ellentéte idén.
  • AnuluWork #161088
    Szerintem semmi extra nincs, csak miután felmérte a Ferka, hogy game over idénre, befejezték az egyes és kettes számú pilótázást, aki előrébb van, főleg azt támogatják. A hype megy, ha pölö Vettel feljön 120 sc segítségével a végéről az elejére, de ennyi ami még utal arra, hogy Vettel lenne az első számú. Természetesen, Vettel hétvégén megint az első kanyarban akarja majd eldönteni, és Maxel együtt ez szerintem a jelenlegi mezőnyben már kicsit sok, de ne legyen igazam.

Kiminek vannak versenyei (belga, magyar, japán, stb.) ahol bármikor képes jó eredményre. Véletlen, hogy most előrébb van, de ezek szerint totál egyforma technikában és körülmények között nincs nagy különbség a két Ferraris pilóta között, bárhogy is adta elő ezt korábban a média.
  • Stockbauer33 #161087
    Kimi
  • Lokker
    De kár Vettel rajtbüntetése. Pedig még érdekesen is alakulhatott volna az első pár kör ahogy lerajtolja a merciket..
  • bakkerman
    Ket Haas megint Q3 ! (Y)
  • b-type
    sztem is, csak én itt a nézőre gondolok.
  • Totti5
    Lewis Hamilton Page Liked · 1 hr ·

Watching the effects of Hurricane Matthew is frightening. I was in Haiti just two years ago with UNICEF UK seeing their incredible work to save babies and children suffering from malnutrition.

I saw first-hand how Unicef can provide life-saving food, water and clothing for children and what a difference it can make. This is why I asked for your help back then and why I’m asking for your help now.

Thank you

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.08. 00:04:23
  • adam46
    Ez nem pedagógiáról szól, pusztán a mai világ elbaszottságát mutatja.
  • Totti5
    A Mercedes valóra váltotta a MotoGP címvédő világbajnokának, Jorge Lorenzónak az álmát: csütörtökön sor került a régóta várt Forma–1-es tesztre! A csapat pályamérnöke szerint a spanyol végig érdeklődő volt, teljesítménye pedig „figyelemre méltó”.

„Az autó annyira simán ment. Egy izgága versenygépet vártam, végül azonban minden nagyon jó volt: a kormánykerék, a motor, minden. Könnyen vezethető, a kanyarokban hihetetlenül gyors, és elképesztő mennyiségű tapadással bír. Az első körben érzed a teljesítményét, de ha megszokod, hasonló a MotoGP-motorhoz, a kanyarokban viszont teljesen más: 40 km/órával gyorsabb a kanyarok közepén is. Meglepett, milyen gyorsan le lehet fékezni, az pedig egyszerűen őrület, mekkora tapadása van a kanyarok kijáratánál” – magyarázta az ötszörös világbajnok, aki közösségi oldalán egyértelműen kijelentette: a Mercedes ezzel a teszttel „valóra váltotta az álmát”.
  • Lokker
    A végén meg meg se veszik majd és marad minden a régiben. :D
  • b-type
    már nem azért de ki nem szrja le milyen érett?
    kissé elmentünk már pedagógusba nem? Ez a srác versenyző, kimegy a pályára és megpróbál jól teljesíteni...most komolyan azon megy a vita hogy hogy viselkedik a sajtótájékoztatón?? Sikeres a médiakerék...
    Ilyennek kell lennie, olyannak kell lennie....ez a baj az F1 körül, pont ez..
  • Totti5
    Kevés ilyen sajtótájékoztató nézhetél végig... mindegy is.

Amúgy Rosberg meg a dobogón szelfizett pár hete... Alonso is fényképezkedett sajtókonfon.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.07. 20:41:58
  • adam46
    Ha már ott vannak az újságírók és megy a hivatalos sajtótájékoztató, akkor igen is legyenek komolyak. Senki nem panaszkodott, hogy ilyenkor ez gáz. Sőt lehet viccesen is felfogni egy sajtótájékoztató, beszélgetni egymással, viccelődni, családias hangulat teremteni is. DE! Ha valakinek az a vicces, hogy selfizi magát, mint egy 10 éves hülye picsa, akkor az távol van az érettségtől, akárhonnan is nézzük a dolgot.
  • Stockbauer33 #161076
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    othon szeretik tisztelik és ez a lényeg.A fanyalgókkal soha nem foglalkozott egyik se..Se Alonso se Vettel stb

megemlékezve rá is

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.10.07. 19:58:50
  • Totti5
    Szánalmas akkor a fan base 99,9%a hisz aki kint van a pályán mindenki fotókat szeretne a kedvencével pl. Ez is teljesen normális dolog.
  • Totti5
    Ahhoz hogy valaki felüljön egy 350el repesztő seggrakétára kicsit őrültnek kell lennie mindegyiknek, de az egy teljesen más világ. Más szokásokkal, más atmoszférával.
  • Totti5
    A mondandóját olvasa amit a közösségi médiákban oszt meg, elég érettnek tűnik.

Ha ülnek ott mint a robotok és nyomják a szokásos dumákat, akkor az a baj. Ha poénkodik egy kicsit az a baj. Ki így ki úgy teszi. Vettel pofázik, beszól. Hamilton közösségi dolgokat használja és ezt a szurkolói, a fan base imádja, mert ettől nagyon közvetlen feléjük. Jó látni hogy felszabadult és mindig jót tesz egy kis humor a szokásos munka szerű monoton előadások alatt, mert ha nem lett volna ez, akkor senki nem beszélne róla, hisz mindenki elmondta az unalomig szokásos dolokat az unalomig feltett kérdésekre.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.07. 18:08:19
  • IXEMGabeo
    most Ricciardo az, aki viccelodik:D
  • IXEMGabeo
    szanalmas ez a vilag lehet maradi vagyok, de meg egyszer nem lottem magamrol fotot:D tavalyig okostelom se volt na most akkor lincseljenek meg:D
  • Jeffjohnson
    Nem tudom, lehet csak én vagyok így vele de Hamilton humorérzéke kb. 0. Legalább ha Vettel viccel valamivel az tényleg poénos, bár mostanában ő sincs vicces kedvében. Azt kell, hogy mondjam a MotoGP-s arcok sokkal lazábbak, ami lehet azért van mert ott több a spanyol-olasz de ha egy sorozatnak a legviccesebb figurája egy ausztrál meg néha egy német, akkor nagy a baj :)
    Régen az F-1 jobban hasonlított ilyen téren a MotoGP-re.
  • RatBaG #161069
  • adam46
    "Csak lőttem pár fotót magunkról, elég vicces." - Milyen érett hozzáállás, kb mint a 15 éves tinipicsák. :D
  • RatBaG #161067
    mielőtt offolnám magam, egy utolsó pillantás facebookra. hmm edzés live, szujó épp a 3:20-ról énekel... inkább aludjunk.
    ééés alonso crash.
  • Stockbauer33 #161066
    http://index.hu/sport/forma1/2016/10/06/hamilton_szettrollkodta_a_sajtotajekoztatot_kiakadtak_ra/
  • Stockbauer33 #161065
  • RatBaG #161064
  • Stockbauer33 #161063
  • Totti5
    Megvan Hamilton sepangi kiesésének az
    oka: a Mercedes motorjának egyik hajtórúdcsapágya ment tönkre mindössze 618 verseny km után, egy kanyarral korábban pedig már megszűnt az olajnyomás, kielégítő kenés nélkül hagyva a V6-ost.

A hajtórúdcsapágy általában kenési probléma adja be a kulcsot, így valószínűleg kicsit túlvállalták a legújabb Petronas motorolaj specifikációját ezzel a fejlesztési lépcsővel. Nem véletlen, hogy a Merci az összes privát csapatnál és maguknál is visszatér egy korábbi, konzervatívabb motorolaj verzióhoz.

Ezen felül a motorok üzemmódjain is változtatnak, és az összes erre a hétvégére esedékes motorcserét elhalasztják a privát csapatoknál, amíg Hamilton motorjának teljes kivizsgálása le nem zárul.
  • Lokker
    Az idei Vettel nehezen verné meg. Nagyon szoros lenne. Jelenleg Vettel szét van esve, a ferrari is gyenge, vlószínűleg jobban kihat rá a sikertelenség és a visszalépés a ferrari részéről.
  • AnuluWork #161060
    Gyalázná, mint Hamilton Buttont vagy Alonso Buttont. Ja, nem ... :)
  • IXEMGabeo
    gyalazas szo szerintem tulzas...