FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Hamiltoné amúgy szerintem hibahatár, bár büntetni kellene, mert akkor ezentúl mindenki erre fog hivatkozni. Rosbergé meg megér egy következő futamos rajtbüntetést.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.09.06. 17:02:57
http://gaborszantai.co.uk/
Simán benne van a pakliban, hogy a pirelli ellenör tökörészett és több ment ki mint kellet , vagy csak a merci beállitotta, pont értékre ,de nem számitottak rá, hogy mérni fogják és ez a mérés pont annyi nyomáskülönbséget hozott.
Ahogy mondták Wéberék század barokról beszélünk. simán benne van ez is a pakliban.
előfordulhat, hogy lehűl és csökken a nyomás nem ,?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ilyet Hamilton sosem csinálna meg, és ilyet a csapat nem is kérhet tőle, meg sem fordul ilyen a fejükben.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én először arra gondoltam, hogy Dieter Zetsche foga fájt a két első helyre, és mivel necces volt hogy Rosberg megfogja-e Vettelt a verseny végéig, kitalálták, hogy kihozzák Hamiltont az utolsó előtti körben, belassítják vele Vettelt és így Nico meg tudja majd előzni és ehhez kellett Lewisnak kiautóznia egy boxkiállásnyi előnyt ami kb 24 mp. Ezzel az is egybecsengett, hogy amikor Rosberg kiesett, utána bejátszottak egy rádióbeszélgetést, amikor a Hamilton panaszkodott hogy "nyomom neki ahogy tudom de nem tudom miért kell kockáztatni" erre mondták hogy "ne kockáztass, jó így ahogy van". Akkor úgy tűnt, hogy mivel már Nico úgy sem játszik, azért mondták neki. Tudom, tudom, teljesen abszurdul hangzik ez a forgatókönyv főleg így utólag de azt hittem, hogy a nagyfőnök kiadta ott a helyszínen az ukászt, hogy márpedig a Vettel nem zárhat Mercedes előtt 😊 Romantikusabb lett volna mint a valódi magyarázat 😊
respect to the man in the ice cream van
respect to the man in the ice cream van
I met God. She's black
Na mindegy. Megcsinálták, megtanult pár szót olaszul, majd a végén használhatja.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Amúgy meg van valami abban, hogy 1 gyerek hány tizedet lassít a pilótán. Vettelnek nemrég született egy újabb, úgyhogy érthető miért verte meg Kimi: neki csak egy van, de a 3 tized most vissza is jött. 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
26 mins ·
Lehet, hogy Lewis Hamilton autójában is motort kell cserélni, mert egyelőre nem világos a Mercedes számára sem, hogy Rosberg új V6-osának egyedi, vagy konstrukciós baja lett ma délelőtt.
Hamilton mai pole köre valóban nem volt a legjobbak közül való, hiszen Rosberg nem csak a régi specifikáció miatt, hanem a motorban levő kilométerek miatt is időt vesztett, így a mindössze 3 tizedes hátrány rá nézve hízelgőbb.
Akármi is lesz holnap, a Mercedes már most belevitt egy duplacsavart a történetbe.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
durva azért, nem kicsit kaphatott a srác amikor landolt.. de a lényeg, hogy jól van 😊
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.09.05. 20:51:14
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Több olasz futamot kéne rendezni.
"Hamilton idén 14 pole pozíció 12ből, 1x nem lett az övé csak az első"
wut
I met God. She's black

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.