• Totti5
    „Hála Istennek ma minden úgy alakult, ahogy szerettem volna” – nyilatkozta az eredményhirdetést követően. „Hatalmas köszönettel tartozom a szurkolóknak, akik kijöttek ma a pályára; sokat segítettek. Sokkal tartozom a csapatomnak is, amiért ilyen jó autót kaptam tőlük, és ez ki is tartott a verseny végéig. Nem is tudom, mit mondjak! Imádkoztam egy ilyen napért, és megkaptam, szóval most tényleg áldottnak érzem magam”

„Ez volt a leghosszabb etapom!” – mondta az utolsó, lágy keverékeken teljesített körökről. „Őrületesen hosszú volt, és azt is meg kellett érteni, mennyi ideig használhatjuk őket, mert nem is ismertük őket teljesen. Azt hiszem, az utolsó körben fogytak volna el, de szerencsére megmaradtak. Szeretnék gratulálni Danielnek! Remekül vezetett a hétvégén. Ő az egyik legjobb pilóta, akivel valaha versenyeztem. Komoly nyomás alá helyezett, és nehéz volt visszatartani őt, főleg az újraindításnál. Biztos nem ő most a legboldogabb, de büszke lehet magára. Sergio (Pérez) is kiváló munkát végzett, hogy feljött a dobogóra, neki is szeretnék gratulálni” – dicsérte ellenfeleit.