Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Daniel Ricciardo (Red Bull-TAG Heuer) – 6. hely
„Azt hiszem, eddig nagyon elégedettek lehetünk. Majd meglátjuk, mit találunk még este, de az új motor megbízható volt, és jól működött. Egyértelmű, hogy előreléptünk. Ezután meg kell még tennünk az utolsó lépést, az utolsó kicsi lépést, hogy a Mercedesszel harcolhassunk. De egyre közelebb vagyunk, és ez izgalmas. Monaco lesz a legjobb esélyünk a győzelemre. Jó hétvége van mögöttünk, de nyers sebesség tekintetében Monaco érdekes lesz. Meglátjuk, már ott bevethetjük-e az erőforrást. Örülnék, ha sikerülne. Mindez csupán idő kérdése.”
Alex Lynn (Williams-Mercedes) – 9. hely
„Igazság szerint nem nyomtam túl keményen. Nem hagyták. Holnap Felipe (Massa) valószínűleg jobban odaléphet majd a gáznak, szóval ő többet mondhat majd a szárnyról. Kár ezért, mert úgy tűnt, elég sok leszorítőerőt termel, de semmit sem tehettem. Jó lenne, ha szabályos volna. Úgy néz, mint a 90-es években használt szárnyak. Azt hiszem, nem tehettem volna többet annál, minthogy jó sok kört teljesítek, főleg akkor, amikor ennyi alkatrészt próbálgatunk. Remélem, sikerül előrelépnünk a következő versenyeken, hiszen most ezért dolgoztunk. Számomra is értékes volt a nap, hiszen ismét F1-es autóba ülhettem. Most könnyebbnek tűnt, mint legutóbb, talán azért, mert azóta sokkal több időt töltöttem nagyobb teljesítményű versenyautók volánja mögött.”