SzocsA#158133
Megnéztem mindegyiket hát Justin és Henry eléggé balszerencsések voltak. Mind a kettő fentről kapta az alkatrészeket, a kerék is úgy pattant, hogy pont ráesett a kocsira, de lehet ha fent lett volna az a plexi lehet elterelte volna a fejéről a kereket, mivel a kocsi a kormány elé esett a kerék, ha jól láttam
Justinnál meg nem tudom, elég messze volt a kamera de előtte ugyanúgy pattogott valamilyen alkatrész ami eltalálta a sisakját. utána vagy 30 méterre felrepült az égbe.
A másik kettő meg.... igazából megelőzhető lett volna mindegyik baleset. A nőnél nem értem, hogy miért nem különítették el a parkoló autókat a pálya mellett. Bianchinél meg kellett volna SC míg bent van a pályán az emelő autó, vagy dupla tripla sárgazászló és mindenki lelassít egy adott sebességre, nem csökkenti a sebességet, mert 250 ről elveszed a gázt és mész 200al még lehet ott nagy baj.
Meg az a baj, hogy a pályamunkások szüttyögtek, olyan lassan emelték ki a kocsit, meg nem lehetett gyorsan csinálni mert himbálózott az F1es autó a markológépen. Erre is ki kéne valamit találni, hogy olyan helyre ahol sokan kicsúsznak oda darut tenni ami egyből kiemeli a kocsit, meg olyan felfogatást csinálni amivel gyorsan el lehet tüntetni az autókat a bukótérből vagy olyan markolót kifejleszteni.
Mostanában elég lassan dolgoznak a pályamunkások vagy a sport bírok, mikor kicsúszik egy autó és menteni kell a bukótérből.