FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ilyenkor hálát adok a mostani párosért. <#vigyor2>#vigyor2>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

\"If in doubt, flat out!\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A v8-asok motorféke megint érdekes kérdés, a befújt diffúzor és annak a maradéka a tiltás után elég sokat felemésztett amennyire én tudom. Kérdés, hogy a turbolyuk elleni harc mit művel a motorfékkel. Itt inkább a hibrid rendszer foghat "nagyot", de mondom szerintem nem érződik, ha konstans fékezésnél levált egyet a pilóta.

Je suis blanc et européenne!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.06.22. 17:34:56
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
www.gtr-masters.hu

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Utoljára szerkesztette: Beagie, 2015.06.21. 22:09:18
www.gtr-masters.hu
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A visszavaltast meg mindig elszamolja, sok neki a 8 fokozat😄 <#idiota>#idiota>
Valszeg a "motorfek" miatt kell, az ERS "adja" a fekero X%-at.
A totes es uzemanyag nem jatszik, ez idomeros gyors kor😉
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.06.21. 21:23:07
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
full visszavált, majd kigyorsítás előtt gyorsan egyel feljebb rakja ..
motorféket használja jobban ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ami viszont a futamot illeti: Hát nem tudom, hogy mi motivál engem arra, hogy minden futam elé leüljek, aztán rájövök arra, hogy egy unalmas szemét az egész, majd a következő alkalommal ismét a tv előtt találom magam. Mint egy rossz bagós, aki nem képes letenni a koporsószöget. Komolyan, ennek semmi értelme nincs. Ez volt eddig az idény mélypontja szerintem, és hát Kimié is, aki mostanra már nem csak ön- hanem közveszélyesé is vált. Volt egy-két, egyébként teljesen érdektelen és súlytalan csata, de összességében ez nem volt sokkal izgalmasabb egy idegen család fényképalbumának nézegetésénél. Csak ugye legközelebb is megnézem - de nem értem miért ragaszkodok én ehhez.
Azt azért őszintén remélem, hogy Rosberget most láttam utoljára az első helyen, hihetetlenül irritáló alalakká vált a szembemben a kis sunnyogó. Ma megérdemelte a győzelmet - gondolom -, egyértelműen jobb volt Hamiltonnál, akinek úgy tűnik, ez a pálya az Achilles-sarka.
A McLaren-Honda meg... <#wilting>#wilting> Egyszerűen siralomház. Semmiféle előrelépés nincs, Buttont 10 kör után leparkoltatják, gyakorlatilag olyan, mintha semmit nem tudnának kezdeni egy alapvetően rossz konstrukcióval. Ilyen impotens gárdával ebből jövőre sem lesz semmi. Azért egészen felháborító, hogy ezt a két klasszis pilótát ilyen balma-sorozatnak teszik ki. Illetve a saját renoméjukat is.
Massának örülök, valahol csippantom a fejét a srácnak, de Vettel is szépen küzdött.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.06.21. 16:01:36
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A mai nap megmutatta, hogy még a nagy Vettel is képes 3.ról rontani, úgyhogy a jövőben kéretik leszállni Kimiről hasonló szitukban, VAGY ugyanúgy fikázni, hogy mennyire béna ez a Vettel, hogy képtelen a biztos 3.ról senkitől sem zavartatva behúzni a dobogót ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"