• b-type
    sztem kb. ugyanott lennének. kivéve ha csak a Honda fejleszthet. Abban a percben ahogy nyílik a szabály, már öntik bele a pénzt a gyáriak...és a Honda megint csak önthet, és a lemaradása nem valószínű hogy csökken, sőt az a valószínűbb hogy nő, vagy megint csak megbízhatósági falba ütköznének.
    Az egyetlen járható utat abban látom ahogy most működik, mert fel fognak zárkózni a Mercedes-re, egyre kevesebb nyitott terület marad, illetve ez szabályozott...és a Mercedes hamarabb le fog lassulni a fejlesztésben mint az őt követők, lévén kevesebb a helye ahol tizedeket nyerhet, maradnak a századok....a többiek pedig közelednek. Lehet hogy nem idén, vagy jövőre. Sajnos ez van...a Mercedes szinte tökéletes motort csinált, de legalábbis sokkal jobbat mint a versenytársak.
    Nyitni nem szabad, Ezt nagyon jól látták, mert el kezdenek szaladni a miliók-százmilliók, majd egyszer csak a részvényesek elzárják a csapot, mert túl sok.
    WRC...
    Az erőforrás brutális, a hibrid lenyűgöző...sztem nagyon régen volt ekkora technikai értéke és misztikuma az F1-nek mint most. A béna szárnyakat kellene eltüntetni, és rámenni a hangra, látványra, élményre. ...legfőként pedig megoldani a követő autó tapadásproblémáját, mert az körvonalazódik, hogy nem aero lesz az...már annyira megnyírbálták a hátsó szárnyat, és annyira béna nagy batár az első szárny...és a probléma mégis megmaradt. Az első guminak jóval masszívabbnak kell lennie, és a hátsó tapadásával szabályozni a futamok változatosságát...kikötve hogy kereket csak együttesen lehet cserélni, az első kerekeknek tapadniuk kell, és bírni. Akkor közel maradhat a támadó autó, és fineszből is előzhet nem csak DRS nyitásból. sztem persze.