FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tehát 2 lehetőség van
1.Valamit nagyon elk...tak csak nem valják be
2. valami nagyon innovativat és egy évre elöre tervezve fejlesztettek ,hogy a lemaradást ledolgozzák és ehhez még nem elég a technologiai szint.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Tehát igen is ugyan az mint mondjuk egy toyota prius vagy renault vagy merci esetében. ott is az alapokat a civilből hozták majd az F1be tökéletesitik, hogy utána ujra a civilbe tudják hatékonyabban használni.
Igaz, teljesen ugyan az.
Regisztráció időpontja: 2015. 06. 06.
Utoljára szerkesztette: pedobear, 2015.06.08. 18:57:00
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Kiminél meg motorvezérlés hiba volt
További érdekesség, hogy Rosberg már nem állt be a második helyre, hanem igenis nyomta neki, még ha itt ez nem is lett elég, hogy beérje Hamiltont.
A honda egy gyász, Kiminél meg majd kiderül mi is történt.
De fékpadon addig senki és semmi nem akadályozhatta volna meg öket , hogy ne teszteljék éjjel nappal a motort amig hivatalosan nem vettek részt.
ÉS azt aláirom, hogy az első évben nem lesznek jók,de hogy 300km-t nem tudnak végigmenni ugy, hogy ne dögöljön meg a motor?
ÉS ha jól emlékszem tavaly a ferrari volt ilyen helyzetben, hogy csak 2 csapat használta a motorukat mégse volt enynire gondban.
Ezt a zsetonos marhaságot meg hagyjuk, milyen marhaság ez is, hogy egy évvel késöbb belépő motorszállitónak ugyan annyi modositást engednek csak mint a régieknek.
Igy akkor mindig le lesznek maradva,mert elvettek tölük egy csomo lehetőséget a modositásra.
Az idei, 2015-ös Magyar Nagydíjra lenne eladó jegyem.
Juttatási csomagom része a sportbelépő vásárlás, F1 belépőt terveztem venni (ezzel kalkuláltam), de sajna nem fogok tudni menni a futamra, így szeretném "kamatoztatni" a lehetőséget.
15% kedvezménnyel adnám az alábbi jegy(variációk) valamelyikét.
Szombati időmérőre ÉS a vasárnapi futamra:
- "GOLD 2" belépő 1 főre 43+268 EUR HELYETT 43+222 EUR, azaz 265 EUR !
- "SILVER 1" belépő 1 főre 36+225 EUR HELYETT 36+186, azaz 222 EUR !!
- "SILVER 2" belépő 1 főre 36+225 EUR HELYETT 36+186, azaz 222 EUR !!
- "SILVER 3" belépő 1 főre 36+225 EUR HELYETT 36+186, azaz 222 EUR !!
- "SILVER 4" belépő 1 főre 36+225 EUR HELYETT 36+186, azaz 222 EUR !!
CSAK a vasárnapi FUTAMRA:
- "GOLD 1" belépő 1 főre 297 EUR HELYETT 252 EUR !!
- "GOLD 2" belépő 1 főre 268 EUR HELYETT 228 EUR !!
- "GOLD 3" belépő 1 főre 297 EUR HELYETT 252 EUR !!
- "GOLD 4" belépő 1 főre 297 EUR HELYETT 252 EUR !!
EGÉSZ HÉTVÉGÉRE (péntek, szombat, vasárnap):
- "BRONZE 2" belépő 2 főre 238 EUR HELYETT 202 EUR !!!
Ha érdekel, írj a memphys87{kukac}gmail.com címre.
Neki drukkolok, de szinte mindig csalódás ér, és egy VB-hez ez nagyon kevés lesz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
http://gaborszantai.co.uk/
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
#hhwnd
http://gfycat.com/CraftyDenseIberianemeraldlizard
Per Aspera Ad Inferi.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A hondánál mit csinálnak, hogy még most sem tudnak végigmenni egy versenytávot sem? Ráadásul ugy, hogy nekik ugymond volt egy évük, hogy a többi csapattól ellessenek pár apró trükköt amitől jobb vagy tartósabb lehetne a motoruk.
Még a menornak is mind a két kocsija is többet megy , pedig még az is kérdéses volt, hogy el tudnak e indulni ( tudom, hogy ott azért ferrari motor van),de a fejlesztések azért korántsem ilyen mértéküek mint egy hondánál.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
najó, vettel meg massa szépet mentek
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
I met God. She's black
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Persze a fene sem tudja, hogy Bottas mire lesz képes, nekem ő a sötét ló, aki ki tud szúrni Raikkönennel és Rosberggel is.
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.06.07. 13:57:29
http://gaborszantai.co.uk/