• bakkerman
    Jó futam volt,rosszabbra számítottam,de azért Melbourneben mindig történik valami! :D Rosbergnek gratula,rutinból azért ő is letudja hozni ezeket a futamokat,kemény volt Lajossal,és bejött neki ma. Vettelnek elszúrták a taktikáját,a 2. hely bőven meg lett volna,így csak 3. lett. Lajos kihozta a lehető legtöbbet az elszúrt rajtja után a futamból,és ha nincs a beragadása a holland mögé akkor ez egy stabil 2, hely lett volna,így azért a végére meleg volt a pite,és kellett Vettel hibája,hogy ne előzze meg! Raikkonen meg...hát mit mondjak,nem lepett meg hogy összeszarta magát pont az ő autója. Bottassal mi lett egyébként? Nagyon gyenge helyen futott be,képernyőn se láttam egész futamon :O Grosjeannak maxi respekt,szenzációs ez a 6. hely! Remélem jók lesznek mindenhol,és visznek egy kis színt az amúgy se unalmas középcsapatok versengésébe! A Torro Rossok idén is jók lesznek ez látszott,de azt érzem hogy a két fiatal tapasztalatlansága miatt buktak tavaly is komoly pontokat (hiába volt Maxnak két 4. helye),mert maga az autó az nagyon jó,de fejben még van hova fejlődnie mindkettejüknek,és akkor Verstappen óriási pilóta lesz,remélem :)