• cement
    hát attól, hogy Hamiltont előbb leintik, nem lett volna hamarabb vége Nico versenyének, ugyanúgy meg kellett volna tennie az 53 kört :)

Én először arra gondoltam, hogy Dieter Zetsche foga fájt a két első helyre, és mivel necces volt hogy Rosberg megfogja-e Vettelt a verseny végéig, kitalálták, hogy kihozzák Hamiltont az utolsó előtti körben, belassítják vele Vettelt és így Nico meg tudja majd előzni és ehhez kellett Lewisnak kiautóznia egy boxkiállásnyi előnyt ami kb 24 mp. Ezzel az is egybecsengett, hogy amikor Rosberg kiesett, utána bejátszottak egy rádióbeszélgetést, amikor a Hamilton panaszkodott hogy "nyomom neki ahogy tudom de nem tudom miért kell kockáztatni" erre mondták hogy "ne kockáztass, jó így ahogy van". Akkor úgy tűnt, hogy mivel már Nico úgy sem játszik, azért mondták neki. Tudom, tudom, teljesen abszurdul hangzik ez a forgatókönyv főleg így utólag de azt hittem, hogy a nagyfőnök kiadta ott a helyszínen az ukászt, hogy márpedig a Vettel nem zárhat Mercedes előtt :) Romantikusabb lett volna mint a valódi magyarázat :)