182096
  • Jeffjohnson
    Hamilton szépen átvágott az elején ezzel megelőzve jó pár versenyzőt de ahogy nézem ez senkit se zavart.
  • benőmenő
    Sauberék elég csehül állnak. :(
    Sauber F1 Team ‏@SauberF1Team
    1/2 - Quick news: We cancelled the first in-season test in BCN. There are 2 reasons: 1. We will not introduce a car update at the #SpanishGP
    2/2 … 2. We do not have a young/test driver available that fulfills the requirements #F1
  • repvez
    Az ilyeneket miért nem lehet bevágni a müsorba, vagy amikor balesete lesz valakinek akkor sose látjuk belső kamerából mi történt.
    Pedig sokkal élvezetesebb lenne a közvetités és néha a félreértések is elkerülhetöek lennének .
  • nearo
    sípoló gomb :D ja, vasárnap délután fél2-kor enyhe másnaptól hajtva faszán bevackoltam magam az ágyamba, hogy akkor majd a v6 turbók zümmögésére álomba szenderülök, de a rajt után a kommentátorok kiabálására csak kinyitottam a szemem, így a versenyről az első emlékem, hogy vettel áll a falban, és minden második szavát kisípolják :D na ott röhögtem egy jót :) aztán visszaaludtam
  • Totti5
    Én azt olvastam h Grozsan idiótázott, Vettel anyázott stb... Hamilton bevette a kapjátok be a hülye kérdéseiteket tablettát mint Kimi, az újságírók felé. Akinek meg jó volt az nyilván azt mondja, hogy jó volt.

• benőmenő
    Most volt dráma és feszültség is. A versengés pedig általános jelenség az f1-ben.
    Gondolom a sípoló gomb azért szokott izzani egyes rádiókon, mert már ők is unják, a "Milyen nagyszerű minden" dumát. ;)
  • Amiga
    Ma már átestünk a ló tulsó oldalára. Gyakorlatilag előre meg tudom mondani (és te is), hogy milyen kérdésre mit fog a pilóta válaszolni.

"Elégedett vagyok az autómmal, a csapat jó munkát végzett, de tovább kell dolgoznunk, még nagyon sok pontot lehet szerezni" stb.

Nehogy már az legyen a jó, hogy mindenki mosolyog mindenkire, és a háttérben mennek a dolgok. Én amikor F1-et nézek, harcot, versengést, feszültséget és drámát akarok látni.
  • IXEMGabeo
    EPIC:D
  • RatBaG #158237
    https://streamable.com/caor
  • MAstudioHD
  • benőmenő
    Gumi szettek Barcelónára:
  • kjhun

Ugyanez Magyar kommentárral.
  • Totti5
    Megy az idiótázás, fákingolás amikor balfasz valaki, abba semmi PR nincs... 100 milliók nézik, kétlem h bármit is hozzáadna a dologhoz ha egymásnak esnének. Ma már más szelek fújnak, akár el is tilthatják azt aki nem bír magával, de a tetlegesség bármilyen formája elítélednő.
  • IXEMGabeo
    Pique meg a forrofeju brazilok (Senna) csinaltak foleg ilyeneket...
    meg Schuminak is volt egy esete Coultharddal mikor majdnem osszeverekedtek (Spa 1998)...ezek akkor meg nem voltak akkor media szenzaciok a versenyzok se sablonos PR gepezetek voltak...
  • AnuluWork #158231
    Bezzeg a régi szép időkben! :)

• Stockbauer33 #158230
    Csak a nap miatt :DD
  • Totti5
    Kevin Magnussen lett a nap versenyzője szépen ment, Rönó végre nem csak egy autó volt a pályán, hanem versenyzett is, ahogy Alonso is elemében volt.

Nézem az onboard felvételeket, Wehrlein nagyon szépen terelgeti a Manort, nem ideges az autó nincs felesleges kormánymozdulat, szépen kanyarodik ahogy kell. Persze aeróban, tapadásban, kanyarsebességben gyenge az autó, de látványos hogy mennyivel jobb konstrukció mint az előző sok év vergődései. Jó lenne ha év közben lenne majd egy Bé autó, rövidebb orral stb...
  • mcmoha
  • IXEMGabeo
    Kvjat legalabb elismerte a hibajat nem is ertem mit kell bantani...ha regi idokban valaki balesetet okozott voltak nehany esetben indulatok, de a media es a versenyzok se fujtak fel akkoriban...es persze annyi ostoba buntetgetes se volt, mint manapsag...
  • IXEMGabeo
    bocsi nem figyeltem...megeloztel
  • IXEMGabeo
    Akik osszeeskuvest sejtetnek...
  • Stockbauer33 #158224
  • RatBaG #158223
    http://www.m4sport.hu/2016/05/02/egy-nehez-nap-ejszakaja-igy-segitette-ecclestone-hamilton-versenyet/
  • hungary27
  • HTS s3rg1nh00
    óriási! :D
  • benőmenő
    Versenyzői interjúk.
  • benőmenő
    Nem túl nagy meglepi, ki lett az Orosz GP "Maldonadoja": Maldonado of the Day
    Először belerongyolt, utána kigyorsításon kivágta Vettel jobb hátsóját, majd amikor a defekt miatt lassult a Ferrari már egy jó másodperce beleforgatta a falba. És megúszta egy 10 sec stop&go-val és 3 ponttal a jogsiján. De legalább Ricciardo versenyét is elsz@rta.
    A korrektség kedvéért egyébként Guiterrez is bowlingozott, ő Haryantot és Hülkenberget ütötte ki, illetve Ericsson autója is sérült tőle.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.05.02. 11:42:16
  • b-type
    elég régóta náluk versenyez Hamilton ahhoz hogy most kelljen kielemezni hogy mit csinál máshogy...
    Ez elég fals duma, jól ismerik minden mozdulatát az autóban, meg kell oldani a szerkezeti hibát. ...és hajrá, mert kétszer egymás utáni hiba, azt jelenti hogy az elsőt nem vették elég komolyan.
  • HTS s3rg1nh00
    Rosberg is viccelődött már ezen.egyébként konkrétumot is tud a Mercedes,az MGU-K szigetelése égett meg mindkét alkalommal,amitől egy szenzor rossz jeleket küld,ráadásul az igazán érdekes hogy ezt bemelegítő körön,tehát részterhelésnél produkálja.arra gyanakszanak,hogy Rosberg és Hamilton valamit ilyenkor máshogy csinál,de majd kielemzik aztán meglátjuk.
  • benőmenő
    AzisösszeesküvésvóóóT!!!4NéGy!!444
  • Jeffjohnson
    Tavaly Nico volt pechesebb most Lewis. Nem kell itt semmiféle összeesküvést látni. 21 verseny van ha jól tudom, lesz még idő behozni.
  • Hasselhoff72
    Ekkora balszerencse sorozatban amiben most van Hami egyértelmű volt hogy ez be fog indulni, ami az is alá támaszt hogy mért cserélték meg 3 év után a vezetőszerelőt meg a fele szerelő csapatot:)))
    Nem mondom hogy szabotálják az erős szó lenne, de hogy mindent megtesznek a német VB-ért az biztos:)
  • benőmenő
    Gondolom az MGU-K zavar akkor lehetett, amikor Hami rengetegett hozott rajta, mert ~Torro Rosso-s időket ment Nico.
  • HTS s3rg1nh00
    hagyd rá,troll.bannolni kell a faszba.
  • Totti5
    Pillanatnyi hiba hiba mindig felléphet és ha az értékek nem jók akkor a mérnök aggódik, versenymérnök szól és még jobban megy az aggódás addig amíg nem áll helyre minden paraméter. Sosem lehet tudni... amint rendben van nyomni kell tovább. Persze spórolhatna is, minek nyomná...
  • SzocsA
    A Mercedes kiakadt a szabotázs vád miatt :D
    Lassan már úgy csinálják mint magyarországon a mutyit a képviselők.

„Az igazat megvallva, Nico autójával is voltak gondok, és okoztunk neki néhány ősz hajszálat a futam alatt, mert volt egy pont, mikor úgy gondoltuk, hogy nem látja meg a kockás zászlót az MGU-K problémái miatt.”

Persze persze azért még a végén ment egy szupergyors körrekordot.....
  • Count Adyn
    Lauda :D
  • nearo
  • mcmoha
    1994 május 1-én szenvedett halálos balesetet Ayrton Senna.

Utoljára szerkesztette: mcmoha, 2016.05.01. 20:02:11
  • HTS s3rg1nh00
    te akkora idióta vagy,hogy arra nincs szó,vagy több szóból álló kifejezés.árad belőled a Vettel iránti gyűlölet,javaslom állj át a sötét oldalra.ja,és a Mercinek szurkolok egyébként...