Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Végignéztem a futamot... Háát.. Aki ódákat zeng erről, és becsmérli az F1-et azt továbbra sem értem.. Próbáltam nem negatívan hozzáállni az egészhez, de ilyen amatőr bandát ritkán látni. Előzés szinte csak akkor volt amikor kilökték egymást.. Rossz volt nézni amit művelnek. Csak ezért volt izgalmas a vége, mert Montoya úgy előzött meg vagy 6 autót, hogy azok összeütköztek. Na meg persze az ő versenye is ezen ment el. Szerintem ez egy izgalmasnak mondható futam volt, de kb. ez volt az utolsó amit megnéztem. Lehangoló volt, főleg a végén, hogy a boldog világbajnok önfeledten ünnepelt, nyilatkozott miközben az előző futamon meghalt az egyik pilóta. Azért egy picit visszafogottabb is lehetett volna az őrület, ill. egy pár szót mondhatott volna.Persze mivel nem követem az egészet, lehet már volt azóta futam, ahol megemlítették ezt, de én biztos nem így csináltam volna.
Montoyát sajnálom, miatta néztem végig az egészet, itt is elcseszett ötlet ez a dupla pontos rendszer az utolsó futamon.
Ennél az F1 továbbra is fényévekkel jobb, izgalmasabb, profibb még a mostani gyengécske állapotában is.