182096
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#158165 Na elment az oreg mostmar talan csak 2 ember fog beszelni... -
SzocsA #158164 Nasr levágta a kanyart 5másodperces büntetés, hamilton levágta a kanyart és nem úgy jött vissza a bójánál, csak megrovás, a jó kurva édes anyába.... -
pr3cious #158163 kicsit káosz volt az tény de azt se hiszem hogy a vendégszereplésért Bergert kéne oltogatni... -
#158162 Az a baj, hogy aki érti az angolt az nem hallja a tolmácstól, aki meg nem érti az angolt az meg összefüggéstelen szöveget fog hallani (bár nagyon jól csinálja a Dénes, van amiről ő is lemarad). -
#158161 Bezsel egyszerre vagy negy ember, tok jo. Amugy meg leszarom Bergert , nulla amit mond.blabla az egesz. -
pr3cious #158160 Nem tudom mi a fene bajotok van azzal hogy egy tapasztalt futamgyőztes pilóta kommentálja le a futamot? Nem hogy örülnétek a megtiszteltetésnek! Beindul a rage ha hallotok egy kis idegen nyelvet is? -
#158159 Vettel megkerdezte hornert hogy ti most szopattok? :D -
#158158 Eredeti nyelv + live timing okos kütyün kombót tudom ajánlani, mert ez a közvetítés most pusztulat. -
#158157 Háűt ez vicc, lekapcsoltam afrnacba, a halál nem kíváncsi Bergerre ....nem is láttma még ilyent ... -
#158156 https://streamable.com/s7t2
https://streamable.com/azte
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.05.01. 14:37:48 -
Ferenc4 #158155 Vettel kiesett, itt már előzgetés nem lesz! egy újabb unalmas verseny.. -
#158154 nincs valami medium ahol live el tudnám őket küldeni a kurvaanyjukba ! ? :) -
SzocsA #158153 most ez így fog menni 53 körön keresztül? Azt a rohadt kurva anyát ennek az egész szarnak. Megint elment két hét úgy hogy nem nyert,.,,, -
#158152 egészen bírnám ezt a közvetítést, de marhára zavar a szinkrontolmács... -
#158151 Most mi az isten ez a hangzavar az M4-en, a tökömet se érdekli Berger meg a gyökér ordibáló tolmács ! :) Beszél mindenki egyszerre ... -
SzocsA #158150 Most a redbullokat lökte ki Vettel, nem hiszem el, hogy mindenkinek nekimegy. -
Masakari #158149 68 milliárd spammes fos oldal van,kösz de inkább kihagyom a vírusba bele nyúlás esélyét -
#158148 Kvyat most megerdemelne egy fekete zaszlot... -
Hasselhoff72 #158147 Juj:))) na most anyazhat jogosan -
Hasselhoff72 #158146 Google -
Masakari #158145 streamet még mindig megköszönném... -
Hasselhoff72 #158144 Kimi az ujra inditasnal fagyizott?:)) -
#158143 Hihetetlen. Tök szimpatikus a csapat, mióta Alonso elment és Arrivabene jött(no offense)
Elég gyakran, főleg tavaly ők baszták el a futamokat, most máson megy el mindig... nagyon egy szerencsétlen csapat:( -
Hasselhoff72 #158142 Aa tenyleg sokkal jobb ez az aszfaltozott bukoter:)) semmi visszatarto ereje nincs ott kozlekednek 600-al repulnek oldalrol be a mezonybe.... Tragikus.. -
#158141 Tiszta futama se.
Legalább nem Rai kapta most a szart (még csak 2. körbe vagyunk, nem akarom elkiabálni :D ) -
#158140 nem igaz, hogy mindig az van szopórolleren, akinek drukkolnék... -
#158139 A Ferrarinak idén még nem volt tiszta első köre szerintem....... -
#158138 Vettelt lökték. -
#158137 Nem tud ez ellen tenni, 100x ugyan azon egyszerű és triviális kérdésre meg 100x ugyan azt mondja. -
SzocsA #158136 Na Vettel megint kilök egy csomó embert a rajtnál talán még Kiminek is nekimegy. aztán megint kezdhetik a felzárkózást.
Rosberg simán nyer, Hamiltont meg elkapálják, kihívják 10 szer a boxba.
Érdekes, hogy „Ami a mai nap történt, igencsak furcsa és megmagyarázhatatlan” – mondta Wolff.
Azóta szarabb a kocsija mióta megnyerte a VBt azóta folyamatosan Rosberg nyer.
Persze az ő MGKuja nem szarik be. -
#158135 Hamilton gyanusan nyugodtan valaszolgat az intejukon.Meg par hiba es jo nagy lemaradasban lesz. -
Masakari #158134 Élő angol streamet tud valaki? -
SzocsA #158133 Megnéztem mindegyiket hát Justin és Henry eléggé balszerencsések voltak. Mind a kettő fentről kapta az alkatrészeket, a kerék is úgy pattant, hogy pont ráesett a kocsira, de lehet ha fent lett volna az a plexi lehet elterelte volna a fejéről a kereket, mivel a kocsi a kormány elé esett a kerék, ha jól láttam
Justinnál meg nem tudom, elég messze volt a kamera de előtte ugyanúgy pattogott valamilyen alkatrész ami eltalálta a sisakját. utána vagy 30 méterre felrepült az égbe.
A másik kettő meg.... igazából megelőzhető lett volna mindegyik baleset. A nőnél nem értem, hogy miért nem különítették el a parkoló autókat a pálya mellett. Bianchinél meg kellett volna SC míg bent van a pályán az emelő autó, vagy dupla tripla sárgazászló és mindenki lelassít egy adott sebességre, nem csökkenti a sebességet, mert 250 ről elveszed a gázt és mész 200al még lehet ott nagy baj.
Meg az a baj, hogy a pályamunkások szüttyögtek, olyan lassan emelték ki a kocsit, meg nem lehetett gyorsan csinálni mert himbálózott az F1es autó a markológépen. Erre is ki kéne valamit találni, hogy olyan helyre ahol sokan kicsúsznak oda darut tenni ami egyből kiemeli a kocsit, meg olyan felfogatást csinálni amivel gyorsan el lehet tüntetni az autókat a bukótérből vagy olyan markolót kifejleszteni.
Mostanában elég lassan dolgoznak a pályamunkások vagy a sport bírok, mikor kicsúszik egy autó és menteni kell a bukótérből. -
#158132 Olyat nem, de ha megvan rá a technológia és rossz tapasztalatok alapján lehet fejleszteni akkor kell fejleszteni. Alonso azért törte csak a bordáját mert Senna belehalt anno. Sokak! közt neki is köszönheti rengeteg versenyző hogy ma ilyen biztonságosak a versenyautók, akármelyik szakágban. Egy balesetet nem lehet előre leszimulálni, hanem annak a tapasztalataiból lehet tanulni. Minden baleset más, és sok baleset sok különálló esemény láncolatából adódik ki, abban a pillanatban.
Justin Wilson 2015
Jules Bianchi 2014
Maria de Villota 2013
Henry Surtees 2009
-
#158131 https://streamable.com/re1p -
Stockbauer33 #158130 -
#158129 Mindkettő segített volna valamennyit Bianchinál, mert amíg összetörik, addig is lassul valamit az autó, persze azt nem mondom, hogy emiatt biztosan túlélte volna. De mondjuk a glória akár egy picit az autót lefele is nyomhatta volna, miközben egy picit emel a darun, és lehet ez segít. Bár számomra még mindig vicc, hogy nem visznek oda minden kanyarhoz egy autódarut, amivel kiemelik a pályáról az összetört kocsit, ahelyett, hogy ott furikáznának bent. Még ha le is szakad, amire eléggé kicsi az esély, akkor is kisebb az esélye, hogy ráessen valakire. -
#158128 -
SzocsA #158127 Jó de eddig hol voltak ezek a megoldások, miért csak akkor kell csinálni valamit, amikor meghal valaki?
Meg kérdeztem valamit, hogy Bianchi eseténél ezek közül a mostani megoldások közül melyik lett volna jó, melyik mentette volna meg a fejét az ütéstől?
Kik voltak azok a pilóták és tudtok videót mutatni róluk? Hogy hogyan történt a baleset? Mert csak a F1es esetet láttam.
De olyan autót akkor sem lehet építeni ami 100% os biztonságot nyújt a pilótának. -
#158126 Basszus, elaludtam... :(