• ElNano
    Nekem pedig úgy jön le, hogy kalmárkodik az unalommal, azt valami fú de izgi dolognak beállítva. Amúgy sem tartottam jó választásnak ezt az embert és kövezzetek meg, de Palikot én sokkal jobban bírtam. Tovább megyek: Egyenesen visszasírom. Nem tudom miért, én csíptem a stílusát. Lehet, hogy nekem "jön át" Szujó rosszul, de valahogy nem tud megetetni azzal, hogy márpedig nekem hű de izgulnom kell. Néha azt szoktam kérdezni futam közben, hogy ez mit néz, mert én is átkapcsolok akkor oda. Ilyenek: Hami 10 mp-s előnnyel vezet, van még kb. 15 kör és benyögi, hogy Rosberg szorongatni kezdte a britet. :D Nem tudom mikor volt ez, de behaltam rajta. Vagy amikor Hami nyílvánvalóan cicázott Rosberggel, és simán tartotta a néhány mp-s előnyét és Szujó valami epikus párharcot vízionált. Miközben egy magamfajta tévénézőcske is tudta, hogy Hami szopatja Rosberget - amit aztán Rosberg a későbbiekben szóvá is tett. Szóval nem tudom, ezek mire jók, gyűlölöm, ha bárki elkezdi torzítani a valóságot, ha rajongó, ha nem.