FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki ebből azt gondolja hogy ROS szándékosan engedte el a legnagyobb vetélytársát,az jobb ha elmegy zabot hegyezni...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Rosberg el akart fordulni, de későn fékezett ezért engede ki, jól látszik a hátsó kamerából. Nyomás alatt volt, többször elvétette.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
..akkor mi a francnak mondták Hamilton-nak hogy maradjon le? 😊
szerintem egyébként semmivel nem tudnák rávenni Rosberg-t hogy engedjen át pozíciót a legnagyobb vetélytársának a VB címben.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Mivel tudnák erre kérni, nem kap szerződést?...ja az már van. Egy csapat sem szabotálhatja a versenyzőjét, mindkettő mehet Britore után..
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.09.07. 18:42:18
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Azután egy kis elmélkedés az igazi versenyekről: "Láttad az amerikai versenyeket? Az autók oldalán a gumik okozta nyomokat az összeérésekből? Na, az verseny!"
Végül a Rosberg vs. Hamilton esetről is kérdezték, és az a színpadias "Úristen hozzámértél" gúny megkoronázza az egészet
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
pedig sok jó csata volt, Button is meglepett egy jó versenyzéssel. Sztem jó volt. Kár Alonso-ért.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
kifütyülni valakit egyáltalán nem sportszerű...
I met God. She's black
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
#hhwnd
Még a végén reméljük fognak meccselni!
Ez a ferrari meg eddig gyalázat 😞
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nézd, összegyűlt neki... ha jól látom büntilistában, akkor két pontot kapott. Lehet ilyen a stílusa, de úgy tűnik korábban sem tolerálták, különben nem került volna permbanra két ponttól. Ha én tudnám, hogy közel járok a RIP-hez, akkor inkább meghúznám magam, nem pedig folytatnám a stílust, ami miatt eddig jutottam. Már persze ha vigyázni akarnék a regemre. Ő vagy nem tudta, vagy letojta. Így járt.
ON
A 2015-ös F1-es naptár tervezete
15.3. Ausztrália (Melbourne)
29.3. Malajzia (Sepang)
5.4. Bahrein (Sakhír)
19.4. Kína (Shanghaj)
10.5. Spanyolország (Barcelona)
24.5. Monaco (Monte Carlo)
7.6. Kanada (Montreal)
21.6. Ausztria (Spielberg)
5.7. Anglia (Silverstone)
19.7. Németország (Nürburgring)
26.7. Magyarország (Budapest)