• ElNano
    Vettel rontott? :D Ugyan hol? Kérdezem ezt Alonso és Hamilton szurkolóként egyébként.

Ami viszont a futamot illeti: Hát nem tudom, hogy mi motivál engem arra, hogy minden futam elé leüljek, aztán rájövök arra, hogy egy unalmas szemét az egész, majd a következő alkalommal ismét a tv előtt találom magam. Mint egy rossz bagós, aki nem képes letenni a koporsószöget. Komolyan, ennek semmi értelme nincs. Ez volt eddig az idény mélypontja szerintem, és hát Kimié is, aki mostanra már nem csak ön- hanem közveszélyesé is vált. Volt egy-két, egyébként teljesen érdektelen és súlytalan csata, de összességében ez nem volt sokkal izgalmasabb egy idegen család fényképalbumának nézegetésénél. Csak ugye legközelebb is megnézem - de nem értem miért ragaszkodok én ehhez.

Azt azért őszintén remélem, hogy Rosberget most láttam utoljára az első helyen, hihetetlenül irritáló alalakká vált a szembemben a kis sunnyogó. Ma megérdemelte a győzelmet - gondolom -, egyértelműen jobb volt Hamiltonnál, akinek úgy tűnik, ez a pálya az Achilles-sarka.

A McLaren-Honda meg... Egyszerűen siralomház. Semmiféle előrelépés nincs, Buttont 10 kör után leparkoltatják, gyakorlatilag olyan, mintha semmit nem tudnának kezdeni egy alapvetően rossz konstrukcióval. Ilyen impotens gárdával ebből jövőre sem lesz semmi. Azért egészen felháborító, hogy ezt a két klasszis pilótát ilyen balma-sorozatnak teszik ki. Illetve a saját renoméjukat is.

Massának örülök, valahol csippantom a fejét a srácnak, de Vettel is szépen küzdött.
    Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.06.21. 16:01:36