FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
BooMiller
Szerintem meg kb azert halott ez a topic, mivel sokaknak nem tetszett. Erre majd az mondod hol vannak ezek az emberek hat mar nem itt.
De tenyleg jo amikor 1 hetig nincs post, verseny utan meg 3 hozza szolas.... Biztos flame miatt van nem a torolhetes miatt😊))

BooMiller
Ja van a masik fajta ember aki bejon es faszfejezik amikor kedve van, tok jo poen ez 8 evesen...

benőmenő
Már azt hittem valami érdekes hír jelent meg, amiről nem hallottam, de nem.
Megint csak FeikG és Boo flame 😞
Ennek fényében teljesen érhetőek voltak a korábbi törölgetések. Egy f1-es topikban senki nem kíváncsi a hülyeségeitekre, mert ez az f1-ről kéne szóljon! <#levele>
BooMiller
Itt is egy katt a tiltas....

a.carkey
Nekem 8.

Mondjuk a személyeskedés tényleg undorító szokás bármilyen fórumon, de míg máshol hopp egy katt, és soha többet nem látod az illető hozzászólását, vagy azt a hozzászólását, de van ahol addig, ameddig te magad újból nem engedélyezed, míg a felhasználót kiszűrted, nem látod egy hozzászólását sem, sőt, sokszor van, hogy a visszaesőket a fórummotor tiltja ki (sokan kipipáklták), és bár írhatnak, csak senki nem látja őket, stb.

A medve nem játék.

b-type
Én speciel nem szóltam senkinek, csak félretettem a topikot egy időre.....a valóságban sem beszélgetek tovább ilyen szinten.
...és ha én ilyet írok tessék engem is kicsapni a rákba.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Peppus
Bírom azokat az arcokat, akik folyamatosan árulkodnak, hogy mi folyik itt 😊 Na inkább ez a gyerekes viselkedés.
Vannak barmok, meg hülyék de a napi 5 hozzászólásba beleférnek ezek is.
Közben azon megy a vita, hogy miért lettek törölve anno a hozzászólások, de persze ha vannak hozzászólások az meg nem tetszik 😄
Tényleg nem értem az embereket...
Elférünk egymás mellett, így is alig vannak itt..

BooMiller
Tőled várom, mivel meg egyeztünk hogy te vagy a szakértő😊) Tényleg 2k évek eleje már megvolt élőben😊))

BooMiller
2011-es reg.... gondolom a 66-ik account majd gyárt másikat...

a.carkey
Nem mondjátok, hogy kibannoltattátok?

Kezdetek óta itt van. Az cirka a kilencvenes évek közepe. Mindig ilyen volt a stílusa. Tény, hogy nem volt a legegyszerűbb eset, de RIP érte? Annyi, annyi sutyerák stílusú ember írt már ide büntipont nélkül (nézzétek meg a szoros vébézárásokat, mint pl. Hamilton címe!), de nem volt bünti. Ő Schumacher-Vettles volt, és tény, hogy érdekes stílusban védte őket, de bannoltatni? Áhhh ...

A medve nem játék.

a.carkey
Mi ez a RIP?

A medve nem játék.

Akkor még 3 év vergődés! <#rinya>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
Akkor elemezhetnéd a mai időmérőt úgy se néztem.
Szívesen olvasom egy szakértő sorait (nem)
BooMiller
Ameddig nincs amiről beszélnénk😊

Master91
még meddig kell miattad offolni ?
BooMiller
Annyira komoly a csóka hogy választ nem érdemel😊)) Mindig bepróbálkozik hogy ő egy gondolat olvasó messiás de soha nem jön be amit kitalál😊)) Még ha Haminak szurkolnák 😄DDD

FeikG
Jó majd mindjárt! De most épp nincs nálam a szemüvegem...

b-type
szégyeld magad, nem Hamilton miatt, ő pont letojja. De ennyire otromba módon megbántani a drukkereit..szégyeld magad.
sokféleképpen lehet vitázni, vagy akár veszekedni is, anélkül hogy ennyire olcsó legyél.
ON:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bardocz
Ha egyre gondolunk csak le van festve zöldre ott, kevésbé tapad mint a rendes aszfalt.
FeikG
Azért mert Ő egy igazi "faszfej"meg a kis világa hamiltonnal kezdődik és vele is végződik.
Viszi őt is az ár,meg a felhajtás,ami ez a szánalmas nigga körül van.
De ettől függetlenül,én nem kérdőjeleztem meg soha és nem is fogom, Hami kvalitását,vagy tehetségét,ellentétben a sok kis buzival,aki ezt teszi, Vettel vagy Alonso esetében...

V43 1105
Adja az ég !

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

desigo
Szerintem ha nem lesz műszaki gondja holnap Haminak akkor simán behúzza a győzelmet.
BooMiller
ilyenkor nem gáz, esőben annál inkább😊

De rámennek, hogyhogy nem csúsznak ki? jobban tapad mint az aszfalt <#vigyor>
BooMiller
Elvileg mufu..

A parabolikában az a zöld szar mi?
Count Adyn
Alonso másfél másodpercet kap, kicsit gáz látni ezt Monzában :S

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BooMiller
Jol megmondtad😊)) Na erre ra illik tottika primitiv jelzoje😊
Azt tudod mihez szoltal hozza vagy csak ebed utani bufike volt😊
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2014.09.06. 14:47:18

Count Adyn
Mert mindenki hülye és ő a helikopter😊 nem kell vele foglalkozni és elvan magának😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BooMiller
Te megis mirol beszelsz? Nem vagy tisztaban a fogalmakkal? Ket ember beszelget az mar szemelyeskedes?😊)
Feltett kerdesre termeszetesen nem valaszoltal, mi volt a primitiv a hozza szolasban? Hogy hozzad mereszeltem szilni? Hogy emlekeztettelek az elmult idokben vegzett tevekenysegedre?
Ertem hogy nehezebb ugy forumozni hogy nem tudod torolni a hozzaszolasokat😊

Ezredre azonos idő ma is.Közben Rosberg befejezte a harmadik edzést, mivel váltóhiba hátráltatja.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Érzelmes ölelés a főnöktől. Elérkezett a búcsú ideje?
Egyébként Hamilton elsőként és egyedüliként lépte át a 350 km/h-s sebességet (352.7 km/h).

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Totti5
Miért személyeskedsz?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a.carkey
Kínai felesége van. Amikor ledózerolták a sajátjaikat a kínaiak, akkor hogyhogynem nem aggódott. Most ezt ütik. Kedden maláj gép infók jönnek, ki tudja, hogy nem derül-e ki pár érdekesség.

A medve nem játék.

BooMiller
Nincs erv? Te olvasod a topicot vagy csak floodolsz? Leirnad kerlek mi volt benne a primitiv? Leirtam az elmult 4 ev tortenetet, en ertem hogy faj amikor szembesul az ember a tetteivel de probald meg ferfiemberkent feldolgozni mas emberek velemenyet. De latszik a stilus,mint mondtam ird le mi volt a primitiv a postban.... Porra egeted magad mint mindig...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

pedobear
Juan Pablo Montoya lapped the track in 1m19.525s (162.949 mph) which remains the fastest lap ever recorded in an F1 car 2004 Williams-BMW

A Formula–1-es autóval valaha elért legnagyobb sebesség rekordját a Honda tartja, 417 km/h-val, amit a Mojave-sivatagban, 2005-ben értek el, minimális leszorító erő mellett.

372 km/óra az új F1-es sebességrekord Williams-BMW

A hivatalos csúcsot szintén egy Williams-BMW tartja, tavaly Antonio Pizzonia 369-et ért el az Olasz GP-n.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

mcmoha
Ecclestone said: 'We have a contract.

'Our friends there are happy with the contract, we are happy. We will be there.

'If people have arguments with Russia, maybe they have, but we haven't got any.'

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

pedobear
LoL

m1 bobák: "joggal örülnek a tofozzik" (pár hülye olasz ugrál a háttérben idiótán)
helyesen: TikFOSik <#bee1>
Utoljára szerkesztette: pedobear, 2014.09.05. 20:19:00

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Totti5
Egyedi és ötletes. Kár hogy maga az autó kompletten gyenge.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nearo
szerintem vannak rosszabbak is idén 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

desigo
nem tudom megszokni ezt az orrot
iszonyat ocsmány

Aki fent van a diablon az gondolom fogadott már a győztesekre 😄D

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.09.05. 19:57:39

nearo
szerintem a biassonora gondolt... a bal meg lehet onnan rémlett, hogy a kijáratnál szemből mutatják az autókat 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

a.carkey
Azért röhögnék, ha Ricky Bobby nyerné meg a vébét. 😊

A medve nem játék.

Azt kéne észrevenni, hogy a kimi, vettel haterek nagy részének semmi bajuk nincs a két pilótával. Kimi egy laza jó arc versenyző, nem túl nagy arccal, vettel meg ahhoz képest, hogy 4x-es vb, teljesen normális maradt, leszámítva néhány arcoskodást, de nem vészes. A gond a drukkereikkel van, akik isteni szintre emelik őket, aki pedig látja, hogy mindkettő egy átlagnál jobb, de nem kiemelkedő versenyző, az annál jobban fikázza őket, minél jobban okoskodnak a rajongóik. Tehát nem kimi és vettel haterek vannak hanem kimi és vettel drukker haterek.

Mondjuk ez az év a mi évünk 😊 <#eplus2>

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/