Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kimi mostani megítéléséhez hozzátartozik pár dolog, én nem zsigerből savazom, ...erre az évre is, írtam is valahol ha nem ennyire sz@r lenne az SG keresője, szal írtam is valahol hogy általam a legjobban várt párharc a Vettel-Kimi.
..és nincs.
..és ez volt Alonso-Kimi párosnál is, arra hegyezi magát az ember hogy lát valami nagyot, pláne hogy emlékszem erre voltak kihegyezve a rajongók...mert annak idején Alonso miatt küldték el Kimi-t, hát most majd...
..és nem volt.
Nekem már személy szerint a Lotus savazása is sok volt, mert hogy a sz@r csapat miatt nem tud nyerni Kimi,..és majd a Ferrari, kell hogy emlékezz, mert pont veled dumáltam erről emlékszem.
..és a Ferrari-nál is ez van, mert hogy sz@r a csapat.
Írtam két nagy bajnokot tudott volna megverni Kimi, ALonso-t és Vettel-t, mindkettő levadászása komoly trófea....és ha annyira jó akkor legalább egy nagy csatát várna az ember, alul lehet maradni történik ilyen.....de nagy csatákat kellene látni.
Ehelyett még mindig a csapat a sz@r a duma....és tudod, ha valaki nem Kimi drukker, akkor ez már régen nem elég, mert a másik csapaton belüli versenyző van a cikkekben hogy mekkorát domborított, nem Kimi...a sz@r csapatban.
Azt is elfogadja az ember egy ideig, hogy mindig pont Kimi-t súlytja a balszerencse, de azért a másik is balszerencsés ám néha.
Semmi mást nem akarok csak valami összecsapás félét, hiszen nagy kaliberű csapattársai vannak, ezt a Vettel-Kimi felállást láttam a legizgalmasabbnak erre az évre....és nincs, ez a sz@r, nem a csapat. :(