Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"Ahogy az Indy versenyzőket sem becsüli le senki, csak te az F1-t nem tartod sokra, és gondolom zavar, hogy nem az Indycar a formulaautózás csúcsa."
Én a F1-t 2001 óta nem tartom sokra...és nem zavar egyáltalán, mert sosem érdekeltek a technikai csilivilik csak az mit látok a versenypályán mint néző. nem kell mondani, hogy a F1 prototipus bajnokság az Indycar nem az. De jóval kevesebb pénzből autóversenyt látok, míg a dollármilliókat beleölő leglegleg unalmas futamokat tud produkálni és minden futam után megy a vezetők részéről mit találjanak ki, hogy ez változzon. Pedig egyszerű a képlet nézzék meg mi volt azelőtt mikor az autógyártók megjelentek és nem mint csak motorgyártók (Renault,Mercedes,BMW,Toyota,Honda stb.) a F1-ben és a költségek nem kezdtek az egekig emelkedni. Lassan 40. éve lesz, hogy láttam az első F1 futamot a tévében, tudom jól min ment keresztül, milyen változások voltak. Felnőnek korosztályok úgy, hogy elhiszik ez amit látnak a tévében ez a legjobb autóverseny..szerintem már rég nincsenek benne a TOP 5-ben. 2000 utáni korszaka számomra már nem azt jelenti mint régen..megnézem mert megszokásból, de már nem úgy mint régen mikor felkeltem a hajnali japán verseny miatt (asszem eurosport adta) ma már ilyet nem tennék,.
Az IC versenyzőket azok nézik le akik szemellenzősek..van belőlük jó pár Mo-n és tényként állítják a világ legjobb versenyzői vannak a F1-ben. Miből gondolják?
Speciel imádtam a kilencvenes évek DTM futamait nézni a tévén...az utolsó amit láttam Kristensen nagy balesete a Hockenheimen...elkezdtem nézni a V8-at 2006-ban és jött a hoppá érzés..óriási különbség a versenyeket illetően. DTM prototipus a V8SC nem. Németek is mindent kitalálnak, hogy jobb legyen a verseny..kitalálták ők is a DRS-t meg előzési zónát ami egy vicc. Miféle autóverseny az, hogy megmondják, hol lehet segéd eszközzel előzni?? Prototipus is...DTM autó vagy legalább hasonló az életbe nem fog szembe jönni veled az utakon, V8SC autói közül pedig van rá esély.