182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gábor Wéber
4 hrs ·
Pascal Wehrlein lesz a Manor egyik idei pilótája. Ahogy az várható volt a tavalyi DTM bajnok a Mercedes segítségével üléshez jutott a stuttgartiak V6-osaira váltó kiscsapatnál.
Az 5-6 millió euróra saccolt támogatás mellett a Manor a Mercedes brackley-i szélcsatornáját is használhatja.
Wehrlein F1-be érkezésével pedig megnyílt az út Esteban Ocon idei DTM szereplése előtt, így a francia a Renault tartalékpilóta szerepe mellett teljes szezont futhat a Mercedesszel a német túraautó bajnokságban. -
Na ennek a hirnek orulok ! Es szurkolni is fogok a sracnak :) Hajra ! -
Wehrlein a Manor első idei versenyzője -
Mit keresett ott AL vele? VIP páholy, vagy együtt vannak? -
Csak Adriana Lima miatt irigylem jelenleg :P -
Lajos a Super Bowl-on járt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lesz ő még Nascar vagy Indycar versenyző is figyeljétek meg. És az oválos kergetőzés mellett lesz még ideje ott építeni a majdani rap karrierjét is
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.02.08. 16:42:57 -
https://twitter.com/HulkHulkenberg/status/695878187813888000 -
-
a Mercedes íves megoldása szerintem egész jól nézett ki. -
Gábor Wéber
8 hrs · Budapest, Hungary ·
Egyelőre csak nem hivatalosan, Cyril Abiteboul szájából, de úgy néz ki, jövőre eltörlik a motorok módosítását kordában tartó zsetonrendszert, így szabadon fejleszthetők lesznek a V6-osok.
A cikkből az is kiderül, hogy ez volt a motorgyártók egyik elsődleges kérése a 12 millióban fixált privát erőforrás árakért cserébe. -
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) úgy döntött, 2017-től bevezeti a versenyzők fejét védő glóriát. A szakemberek szerint semmi akadálya az újítás alkalmazásának. 
Ez derül ki legalábbis a BBC-nek nyilatkozó Alexander Wurz szavaiból, aki a versenyzők érdekvédelmi szervezetének (GPDA) elnökeként elégedetten konstatálta, hogy a versenyigazgató, Charlie Whiting legutóbbi ülésükön kijelentette, jönnie kell az eszköznek.
„A versenyzők örülnek, hogy a technikai szakemberek megállapodtak a további fejvédelem 2017-os bevezetéséről. Most már a tervezési szakasz következik, amelynek során el kell érni, hogy a járulékos elemek hozzáadásával is megfelelő legyen a versenyzők kilátása az autóból. Kíváncsian várom, a csapatok miként érik el, hogy az újítás klasszul nézzen ki” – nyilatkozta az osztrák exversenyző.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.04. 18:06:55 -
Lesz nagy tülekedés az Olajbányász Sugárúton.
-
Monaco 2? Az is egy dög unalmas pálya nulla előzéssel. Most kell még egy ilyen fosadék pálya zéró izgalommal? -
de fos
így demonstrálnák a drs létjogosultságát? -
-
totál elmebetegség az egész,egyébként csak egy kb.400 méteres részre fektetnek ideiglenes aszfaltot.
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.02.04. 00:22:20 -
SzocsA #157201 Gondolom itt lesz.
Nincs utca kép csak fényképek vannak.
Nem azt mondták, hogy biztonságosabbá akarják tenni a forma 1 et? Meg leaszfaltozni 3 napért az egészet, amit később felszednek, megéri?
Oda még korlátokat is kell feltenni, meg á szűkebb lesz mint Monaco.
Monacót megértem, hogy van egy ilyen pályája a forma 1 nek. szép meg jó, egyedi, egy elég is belőle, hiszen előzni nem nagyon lehet.
De ha valaki összetöri itt az autót, hogyan fogják kiemelni? stb stb...
Nem normális ez az ember. Ja és a nézőkkel mi van? Lelátókat hova építenek? -
nem macskakövön fognak menni,volt már arról is hír kb.1 hónapja hogy mekkora kihívás lesz erre ideiglenes aszfaltot rakni arra a hétvégére,talán pont Tilke magyarázta.
btw továbbra is egy rohadt nevetséges helyszínnek gondolom,gyakorlatilag a fél pálya olyan hogy valaki elnéz valamit és odacsapja,aztán a SC már nem is elég csak a piros zászló...röhej ha egyáltalán elférnek mellette...
Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2016.02.03. 23:10:51 -
SzocsA #157199 Ez most komoly? macskakövön? meg oda? tudsz utcanevet mondani? meg akarom nézni googlen. -
Ez a tavalyi Lotus, ráadásul ezt a festést csak a teszteken fogják használni utána változik. Szóval ez egy nesze semmi fogd meg jól bemutató.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Csapatot és a festést mutatták be. Teszten lesz majd az az az autó ami számít. Ez egy akármi modell. Mondjuk azt h tavalyi.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.02.03. 17:45:30 -
Most akkor ez mennyire a valós autó, mert azt olvastam, hogy az idei autóknak 2 vagy 3 kipufogójuk lesz és igy akarják a nagyobb hangot a motoroknak elérni.
Ezen csak ugyan azt az egyet látom mint a tavalyin. -
Laceee #157194
-
Wéber Gábor azt írja hogy ideiglenes a festés! -
meglepően jól néz ki :-)
és van hátul vuvuzela is... :DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.03. 13:56:44 -
rőnyó sztrím
#157190: dehogynem, ha valaki összeszedi én bemásolom, ezen ne múljon :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.03. 13:35:09 -
A bannerra vagy alá nem leehetne a fontosabb időpontokat, tesztek , kocsi bemutatók, esetleges TV közvetitések időpontjait kiirni, hogy mindig szem elött legyen és ne lkelljen keresni? -
-
"Amikor a 918-as Porschéval beforogtunk a francba, akkor tényleg elhittem, hogy Nico Hülkenberg élvezi a mókát a jégen. Nem túl beszédes srác, de akkor röhögtünk egy nagyot."
-
-
Ez a pozíció neve, szimulátorba ülhet, de autót nem vezethet versenyhétvégén, sem hivatalos teszten ( 2016tól a szuperliszensz 18 éves kor alatt nem kapható meg ). Akinek megvan a tehetsége az hama belejön és tud jó visszajelzéseke adni, persze nem ő fogja az autót fejleszteni. Most még nem, de ettől még értékes infókat adhat a szimulátorból és megismeri a csapatot, autót. Aztán ha továbra is brillírozik az adott szériákban ( gp2, wsr a cél neki is ), majd jöhet az F1be. -
Ebből itt júniusra versenypálya, és az egyik legszűkebb F1es kanyar lesz (Baku, "Európa nagydíj") -
Csak azt mondja meg valaki egy 16 éves milyen dolgokat tud fejleszteni egy kocsin, mikor még joformán a csattogó lepkét tologatja? és mellette ott vaank olyan emberek akik évtizedek ota benne vannak a szakmában .
Egy sor olyan dolgot nem tud amit egy átlag huszonéves már megtanult.
ÉS itt nem arra gondolok hogy oké MAX is 17 volt , de megint más "csak" vezetni a kocsit vagy fejleszteni ami egy egész csapat szezonját vagy jövöjét befolyásolhatja. -
Sahara Force India Formula One Team
7 hrs ·
It's #DeadlineDay today, and we have our own signing news just hot off the press!
We are delighted to announce the signing of 16-year-old Russian Nikita Mazepin as a development driver to mark the beginning of a long-term association with the team.
The young driver will be immersed in the team as part of an extensive development programme with regular simulator sessions and attendance at various race events during the 2016 season. -
Sajnos az oldal okafogyottá vált:((: -
Már elvégezte a töréstesztet minden idei autón, ugyhogy a feladat befejeztével elmegy :) -
Pastor Maldonado hivatalos közleményben erősítette meg, nem lesz a Renault gyári versenyzője 2016-ban.
„Kedves szurkolóim! Tiszteletből írok most nektek. Mit mindenki tudja, a napokban sok pletyka kelt szárnyra a Forma–1-es jövőm kapcsán” – kezdte a versenyző. „Ma arról kell informálnom titeket, hogy nem leszek ott a rajtrácson a 2016-os Forma–1-es idény kezdetén . Köszönöm a sok támogató üzenetet, valamint az együttérzést, hogy aggódtatok a jövőm miatt. Megtisztelve érzem magam, hogy ennyire támogattatok, és büszke vagyok a teljesítményemre. Hálával tartozom Istennek, a családomnak, a szponzoraimnak, a barátaimnak, a szurkolóknak, és mindenkinek, akik segítettek az álmom valóra váltásában, vagyis hogy képviselhettem Venezuelát a motorsport csúcsán”
Az egyszeres futamgyőztes venezuelai búcsúzásképpen kiemelte, rendkívül hálás azért, hogy 23 éve tartó versenyzői pályafutása során olyan sokan támogatták őt hazájában és a nagyvilágban, s különösen büszke F1-es futamgyőzelmére. „Tizenévesen az álmaimat követtem, ismeretlen országokba mentem, elhagytam Venezuelát. Akkoriban megtapasztaltam, hogy számos dolog eltántoríthat a célom elérésétől, de mégis mindig sikerrel túljutottam ezeken. Gokartoztam, a Forma–Renault 2000-ben, a Forma–3000-ben, a WSR-ben, GP2-ben szerepeltem, utóbbi bajnoki címem feledhetetlen volt. Hozzászoktam a győzelemhez, több mint kétszáz trófeát gyűjtöttem, mindenféle méretben, színben, formában, és minden eredményem csodálatos volt, rendkívül büszke vagyok rá. A legkülönlegesebb győzelmemet a 2012-es Spanyol Nagydíjon aratott jelenti a Forma–1-ben. Külön köszönet a folyamatos támogatásért a családomnak, a szurkolóimnak a világ minden táján, és mindenekelőtt a hazámnak, melynek a himnuszát hallgathattam, a zászlaját hordozhattam a világban, az autómon, a szívemben és a dobogó tetején is.” -
Pitti #157179 +1
-
http://www.formula1.com/content/fom-website/en/video/2016/1/The_Top_10_team_radio_messages_of_2015.html