• repvez
    Értem én , hogy a DRS miért van,de a szabálya a használatra amivel nem értek egyet. A szélárnyékot sem csak egy bizonyos helyen és időben tudtad használni, akkor a DRS-t miért kellene, ha a pilóta ugy gondolja, hogy beválalja a használatát akkor tegye, ha összetöri magát (esetleg mást is) akkor igy járt az ő döntése .DE legyen egyenlő a küzdelem és ne legyen az elöl álló keze megkötve a mögötte jövönek ha 1mp-re ér hozzá.

ÉS mint párszor irtam, olyan szabályzás kell ahol nem a boxfal mondja meg, hogy mikor menynit kell mennie a pilótának ,hanem ahogy érzi és ahogy csak birja ő és a kocsi 100%on folyamatosan. Ha nem birja vagy a technika akkor igy járt akkor nem érdemlik meg a bajnokságot, ha nem tudják ezt nyujtani.
    Ehhez kellen hagyni a fejlesztéseket mindenhol és mindenkor. Nem hinném, hogy lényegesen többet költenének a technikára mint régen,csak most nem lakókocsikban laknak hanem luxus helyeken és ez a verseny szempontjából lényegtelen körités növekedés viszi el a több lóvét.