182096
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#157001 Rosberg gyorsabb volt, ennyi. -
#157000 "Egyébként mi történt volna ha felteszi a pirosat és utoléri rózsit esetleg megelőzi ,de a végén az elfogyó gumin vissza előzi ?"
Ha elfogy akkor nagyon és jött volna Kimi. -
#156999 Talán. De az nem lehetséges, hogy igazából Hamilton leeresztett? Most nem azt mondom, hogy direkt nem érdekelte ez a 3 futam, de tudat alatt nem volt e benne végig az, hogy basszus én lettem a világbajnok nem mindegy, hogy az elkövetkező 3 futamot megnyerem vagy sem? -
#156998 Azért mert nem vagy sportember. Aki bármilyen szinten űzött már kompetitív sportot az tudja, hogy miért butaság, amit írtál.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.11.30. 12:13:46 -
Hasselhoff72 #156997 Aztan ne legyen oriasi pofara eses:))) Hamiltonbol kinezem hogy megeteti Rosbit hogy minden oke nem kell fejlodni jovore meg megalazza megint... Ahogy Rosbit sem ertem minek orul ezeknek a lenyegtelen gyozelemeknek:))) -
#156996 Hát nekem ez nem ugy hangzik, mointha bármilyen más lehetséges verziót is probált volna tanácsolni neki.
ÉLrdekes modon egy körrel később talán a lótusz feltette a pirosat.
Egyébként mi történt volna ha felteszi a pirosat és utoléri rózsit esetleg megelőzi ,de a végén az elfogyó gumin vissza előzi ?Annyit nem vesztett volna ,hogy a 2. helynél rosszabb helyen végezzen.DE legalább láttunk volna egy izgalmas hajrát.
Csak egyet tudok érteni Szujóval, hogy miért nem lehet ezt bevállalni, mikor már nem változtat a lényegen semmit? -
#156995 Látva Rosberg év végi formáját ha kevesebb műszaki gondja lett volna, akkor alakulhatott volna izgalmasabban is ez az év. -
#156994 Lewis és a Bonnington döntött úgy h nem rakja fel a pirosat. Vagyis végül a mérnöke számolt és gondolkozott és nem tetette fel. Feltehették volna bármit, most nem volt kikötés.
Bonnington: „Tizennyolc kör van még hátra, szerintem maradunk a lágy guminál, jól bírja.”
Hamilton: „Ha most visszavennék, óvnám a gumit a végéig, mennyire mehetnék lassan körönként?”
Bonnington: „Szerintem szinte lehetetlen lenne megcsinálni.”
Hamilton: „Kérlek, mondj számokat!”
Bonnington: „Értelme sincs számolgatni. Igazi hazárdjáték lenne, nem jönne be, ezt garantálom.”
Hamilton: „Azért mond be a számokat, még jónak érzem a gumikat!”
Bonnington: „A különbség most 11 másodpercre csökkent, szóval utolérhet és megelőzhet minket a pályán.”
Hamilton: „Akkor hozzatok ki a boxba. Friss gumikat!”
Bonnington: „Nyomd, akkor nyomd, Lewis!”
-
#156993 -
-
#156991 szánalmas.... -
SzocsA #156990 Ha így gondolod, hogy szarabb az autója, akkor eddig Niconak volt az, míg Hami nem lett vb :D -
#156989 Akkor lett volna izgibb, ha lazabban van feloltozve a csaj, es vizespolo-buli lett volna belole;) Tuti lincseles lett volna a vegen:D -
#156988 Szerencsetlen vegre dobogora all erre nem ihat rajta alkoholt :D Na majd bepotolja a jovo evi tesztekig :DDD -
#156987 Csinos hölgy. :) -
#156986 Az araboknak felküldtek egy mérnök nénit a dobogóra a mercisek. -
G_ArchAngel #156985 Raikkonen a dobogon -> udito az uvegben :) -
#156984 Zoli jó sokszor mondja azt, hogy IGEN. :D -
#156983 https://streamable.com/htca -
#156982 Lewis Hamilton
Squaaaad! These are my mechanics and engineers from my side of the garage. Thank you to these brilliant guys for an amazing year, couldn't have done it without you!!!
Can't believe the season will come to an end today! What a year it has been. I want to take the time to thank everyone that has impacted my year to make it the positive one it has been. God bless, much LOVE, and LET'S GO!!
Jó lenne egy Hammer time a végére. Le kell rajtolni Nicot, nincs más választás.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.11.29. 13:48:34 -
#156981 Egyre gyökerebb ez a Hamilton. Miért kell itt nyűglődni ilyen látványosan? Ha nem tetszik neki valami beszélje meg a csapattal, a rajongók felé pedig talán őszintén bevallhatná, hogy most nem megy annyira. Nem motivált annyira, és brutálisan szétbulizta az agyát az utóbbi időkben, ami neki sem tett jót, és gondolom a csapat sem dicsérte meg érte. Sőt én azt mondanám, hogy Nico most legalább tudja milyen a győzelem :D És következő szezontól ismét esélytelen lesz. De csak megy a szájhúzás, meg a sértődöttség, panaszkodás. Egy olyan csapatra, aki már 2 vb címet tolt a segge alá. Jövőre új kedvenc után kell néznem, mert ez egyre idiótább sajnos. A régi bilifrizurás Hami jobban tetszett. Ott is voltak nehéz pillanatai, de szerintem most totál kifordult magából. -
#156980 „A Japán Nagydíj óta nehezebb vezetni az autót, de a Mercedes mérnökei szerint nem lett lassabb az autó. Szerintem pedig biztosan nem lett gyorsabb – mondta Hamilton. – Szeretnék visszatérni a Szingapúr előtti állapotra, de nem engedik meg, mert a mérnökök ezt nem szeretnék. Nem tudom pontosan, hogy min módosítottak, csak azt, hogy nem olyan kényelmes már a vezetés. Szingapúr előtt három-hat tizeddel gyorsabb voltam az időmérőn Nicónál, azóta fordult a kocka. És nem az egyik oldal gyorsult, hanem a másik lett lassabb.”
Jó lenne letisztázni,hogy mi ez a szarkavarás a Mercinél. Vagy az van,hogy Rosbergnek odadobták koncnak az utóbbi futamokat,hogy ne pityeregjen,vagy Hamilton zökkent ki a VB cím után mentálisan,és veszít folyamatosan tizedeket,vagy tényleg szarabb az autója -
#156979 -
#156978 -
#156977 -
-
#156975 hát azért bennevan, hogy Vettel többnyire jobban teljesít, és inkább az a meglepő, ha Kimi végez előrébb... -
#156974 Szujót mondjuk pofán töröltem volna Kimi 3. helye után a "bár nem tudjuk mi történt volna Vettellel, ha ott van a Q3-ban" mondatáért, de ez már legyen az én bajom, hogy ugyanez sosem jut eszébe, ha Kimi szop vagy szopatják meg ... -
G_ArchAngel #156973 Ugyanaz ami Raikkonennel ezerszer. A Ferrari időmágusai elszámolták magukat. -
#156972 Vettellel mi történt? -
#156971 https://streamable.com/13eb -
-
#156969 De az. Legdrágább, legnagyobb a presztizs, legtöbb és legújabb az űrtechnika és a fejlődés. Mindig is így volt, mint ahogy az is h kinek van a legjobb autója.
Erről szól az MotoGP is két kereken és erről szól a LMP1 is a WECben. -
#156968 -
#156967 -
Stockbauer33 #156966 http://www.gphirek.hu/f1/20151127-f1-jenson-button-szerint-fernando-alonso-kemenyebb-ellenfel-lewis-hamiltonnal.html -
Stockbauer33 #156965 -
#156964 LMP1 már technikailag is van olyan fejlett mint ez, ha ugyan ilyen fos 10 körös gumikon mennének, nem olyanon, ami kibír egy full tankos etapot(vagy akár többet), tempó is simán hasonló lenne. -
#156963 Nem rendezték egy kicsit korán ezt a ROC-ot? December közepén szokták 10. körül úgy emlékszem. Mikor rendezték az ideit két másik kontinensen is tartott még a bajnokság a jobb versenyzőkkel...vagy ez csak ilyen európai ulibuli volt?
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.11.27. 07:19:43 -
#156962 "Az F1 nem a motorsport csúcsa többé"
Ha bekerülök az F1-be, ha nem, úgy érzem, nem rajtam fog múlni, de egyszer az életben szeretnék belekóstolni” - tette hozzá Stanaway.
ilyen nyilatkozat után akar bekerülni? :)