FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
És SuperGT-ben versenyez, de szerintem így évközben nulla teszttel beugorva nem fogja sokra vinni, hiába egy nagyon jó versenyző.
Totti5
<#eljen> hajrá, kíváncsi leszek mit alkot. Ugye 3*-os LMP1 Le Mans és 1* WEC győztesről van szó.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.20. 13:14:09

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha

cement
pont mint az apja. az is egy állat volt esőben

respect to the man in the ice cream van

Totti5
Erős páros lehetnek!

Egy kis stílustanulmány

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

desigo
"És egy ráadás: Bernie Ecclestone motorhome-ja, a bejárat előtt a parkosított terecskével. Csak egy szökőkút hiányzik"

Micsoda jó hangulat lehet ott bent
not
Falcon83
Elolvastam csak ha nem volt lényeg hogy az idei szabályoknak megfelelő legyen akkor berakhatták volna a korábbi évek orrait mert akkor sem volt dákó orr és az sem felel meg az idei szabályoknak akárcsak a ps-elt képek. Ha meg az idei autókon nem lenne péló orr az egész orr lentebb lenne tehát akkor megint nem volt értelme ps-t ragadni és amatőrködni.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha
Valahogy így fog kinézni a Caterham új orra.

Master91
allock
Úgy látszik a címet sem tudtad elolvasni és csak tolod a hülyeséget tovább. <#sniffles>

#hhwnd

Falcon83
Ezzel az erővel akkor berakhatta volna a tavalyiakat is ez a géniusz. Ugyanannyi értelme lett volna.

szabii98
de ez most csak azt mutatja, hogy milyen lenne ha a dákót levennék. nem a szabályszerűség volt a lényeg😊

I met God. She's black

Falcon83
Nem tom melyik agyhalott csinálta ezt. Nem ilyen lenne mert ha nincs a dákó az egész orrnak lejjebb kell lenni mint a ferrarinál meg a mclarennél.

bakkerman
Hakkinen-es overál <#buck>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG
adam46
Azt hittem az index-es cikkre gondoltak, mert az kacsa volt, lehet ezek is azok.
kifli
ps
cement
új első orrkúp a mclarennél? sokkal szebb mint az a "pöcs"

repvez
Egyébként nem is értem miértnem ilyen, ha a mercinek meg a ferkának lehet ilyen akkor a többinek is.
Ennél a 2 csapatnál én nem látom sehol sem, hogy lenne 1 orkúp ami 185mm magasan helyezkedik el. A mercinél kimondottam az elsőszárny kompletten előrébb van mint az orra az autónak , akkor hogy van ez?
allock
Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Jeffjohnson
gondolom az NWO totyikban

adam46
Permeteznek felhőkbe? Hol olvastál ilyet? 😄
Dietrich
Amióta kitudódott, hogy miket permeteznek a felhőkbe vagy felette, már ezen sem csodálkoznék. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

adam46
Szerintem biztos írnának hozzá egy random progit és az vezérelné a tömlőket, de ez egy akkora emeletes marhaság. Másik, hogy hogyan tudnák belocsolni a pályára a vizet, az aszfaltba rejtenék a tömlőket, vagy oldalról kapnák a vizet a pilóták? 😄
Master91
azt nem értem mi alapján dőlne el hogy mikor "esik?"

Ha Hamilton vezet, bekapcsolják, elbasz valamit, Rosberg/Vettel vezet, fél világ ugatni fog hogy "jajj azért kapcsolták be hogy Ros/Vettel győzzön" :s
adam46
Ezt olvastam, ez az ember nagyon ostoba.

„Az emberek az öntözőberendezést túl mesterkéltnek találják. Talán az is. De ha megjelennek az esőfelhők a pálya felett, az sem teljesen más. Mi itt a különbség?”

Mióta mesterségesek az esőfelhők?
FeikG
Az Heroin!

Dietrich
Fellocsolt pálya és két futam hétvégenként? 😄D

Teljes távú dupla fordulós hétvégéket tavaly óta rendezi az Indycar....utcai pályákon ami brutálisan kikészíti fizikálisan a versenyzőket vasárnapra.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

cement
Kiminek kokós a zakója, szólhattak volna neki hogy seperje le.....<#beka2>

😊)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

RatBaG
F ügynök, K ügynök.

Per Aspera Ad Inferi.

benőmenő
Azt a 2008-as duplafedelű förmedvényt puskázás nélkül is felismertem 😄
Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Master91

Megfejtés:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Botond
Kiváncsi leszek mittud ez. Remélem adni fogja a tv itthon is, vagy legalább az eurosport vagy vmi elérhető csatorna.
mcmoha

a.carkey
Az első kép Brands Hatch, 1984. Lauda nem volt egy hiú ember, az tuti! 😊

A medve nem játék.

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.08.13. 22:26:23

FeikG
Mitől volna feltűnően kevés?
Vettel se kapott sokkal többet az első évben,pedig Ő már futamgyőztes,pole,leggyorsabb kör és mindezt a legfiatalabbként!
Egyébként majd kiderül,2-3 év múlva,tudja e,a szintet tartani,vagy tovább fejlődni..
Ti mindig elájultok,ha berobban egy pilóta,össze jön neki minden és van egy jó szezonja,(vagy fél)
Had ne soroljam fel,kikről zengtetek itt ódákat,aztán egy-két év,s kiderült ki is valójában..
Szóval csak...Nyugtával dicsért a papot!!!!

Ricciardo feltunoen keveset kap, de jovore mar tuti emelkedik az o azsioja😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
<#eljen><#eljen><#eljen>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.