FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.20. 13:14:09
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Egy kis stílustanulmány
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Micsoda jó hangulat lehet ott bent
not
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
#hhwnd
I met God. She's black
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Per Aspera Ad Inferi.
respect to the man in the ice cream van
Ennél a 2 csapatnál én nem látom sehol sem, hogy lenne 1 orkúp ami 185mm magasan helyezkedik el. A mercinél kimondottam az elsőszárny kompletten előrébb van mint az orra az autónak , akkor hogy van ez?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha Hamilton vezet, bekapcsolják, elbasz valamit, Rosberg/Vettel vezet, fél világ ugatni fog hogy "jajj azért kapcsolták be hogy Ros/Vettel győzzön" :s
„Az emberek az öntözőberendezést túl mesterkéltnek találják. Talán az is. De ha megjelennek az esőfelhők a pálya felett, az sem teljesen más. Mi itt a különbség?”
Mióta mesterségesek az esőfelhők?
Teljes távú dupla fordulós hétvégéket tavaly óta rendezi az Indycar....utcai pályákon ami brutálisan kikészíti fizikálisan a versenyzőket vasárnapra.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

respect to the man in the ice cream van
😊)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://topgearhungary.blogspot.com/

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.08.13. 22:26:23
Vettel se kapott sokkal többet az első évben,pedig Ő már futamgyőztes,pole,leggyorsabb kör és mindezt a legfiatalabbként!
Egyébként majd kiderül,2-3 év múlva,tudja e,a szintet tartani,vagy tovább fejlődni..
Ti mindig elájultok,ha berobban egy pilóta,össze jön neki minden és van egy jó szezonja,(vagy fél)
Had ne soroljam fel,kikről zengtetek itt ódákat,aztán egy-két év,s kiderült ki is valójában..
Szóval csak...Nyugtával dicsért a papot!!!!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.