G_ArchAngel#154689
Azt hittem ide nagyreszt ertelmes emberek irnak.
Ha nem tetszik ne nezd. En sejtettem, hogy Monaco egy nagy szar lesz, nem neztem. Lekotottem magam massal. Masnap megkerdeztem es irtak paran, hogy semmi nem tortent. A hirportalokrol is ez jott at.
Ez egy sportmusor, kikapcsolodast kell, hogy jelentsen. Ne nezd az F1-et vagy az Indy-t, ha sejted, hogy nem fog tetszeni vagy a multbeli tapasztalat alapjan sejted, hogy unalmas lesz. Senki nem tart fegyvert a homlokdhoz, hogy muszaj legyen megnezni. Sajat valasztasod, nem kell utana itt sirni, te voltal, aki ezt valasztotta.
Az, meg aki szerint Bernie Ecclestone elbaszta az F1-et, ala is irta, hogy semennyire nem ert hozza es semmit nem tud a sport tortenelmerol.
Nem kell ragozni, de Bernie nelkul ma nem lenne F1. Ezt mindenki latja, aki az F1-ben dolgozik vagy odafigyelt a sport elmult evtizedeinek tortenelmere. Nincs is irritalobb, amikor egy alultajekozott fotelhuszar okosabbnak hiszi magat az F1 nagy oregjeinel, akik halasak azert, amit Bernie tett ezert a sportert. Vegul de nem utolsosorban, Ecclestone-nak semmi koze nincs a szabalyokhoz. Azok jelenleg sehol nem mukodnek jol, mielott valamelyik onjelolt csapatvezeto elojonne a Tilke palyakkal... Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.05.26. 12:13:00