FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Én nem örülnék, ha a F1-re váltana csalódás fogja érni, de mivel európai biztos nagy álma Bourdaishoz hasonlóan a F1...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
<#szomoru2>#szomoru2>
#hhwnd
-Az autó fogyasztása nem elhanyagolható, mert az F1 kirakatsport, minimum qva sokan nézik. Valóban nem mindegy,..lehet hogy itt nálunk az ilyenekkel a kutya sem foglalkozik, mert lefoglalja a gyűlölködés, és az énközpontúság, de ez egy világbajnokság, világszerte nézik jópáran.
-a motorszállítók ezt akarják, és ez fontos szempont ha meg akarsz tartani motorgyártókat, vagy ide akarod csábítani őket.
...az igazi kihívás amúgy is a kis hengerűrtartalmú kis helyigényű, minél könnyebb kisfogyasztású erőforrás, az elérhető legtöbb teljesítménnyel nagyfokú megbízhatóság mellett.
...
a repülőgép fogyasztása: ...gondolom nem Ausztrál szakember hozta a példát, szal biztos lehetne mindent jobban csinálni, de az F1 nem europai sport.
A költségcsökkentés is közös érdek, nézd meg a WRC-t...vagy a valamikori WRC-t mi volt és mivé lett, azért mert nem követték időben az igényeket, ott későn született már a döntés, nem volt idő beszivárogtatni a köztudatba hogy mivé alakul, és szépen fokozatosan változtatni a cél felé törekedve.
Szinte lehalt az egész egy pillanat alatt, aztán teljesen megváltozott, és most próbálják a régi népszerűséget megszerezni.
Törekedni kell a költségek csökkentésére, mert megváltoztak a szponzori viszonyok, és kevesebb a pénz. Végül is bármit is csináltak egyelőre életben maradt az F1, és még talpon vannak a privátok, és bár fizetős versenyzők is kellenek, de kiemelkedhetnek olyan versenyzők mint Hülkenberg, Bottas, Bianchi...
...lehetne az F1 olyan is, hogy van a Ferrari meg az Infinity Red Bull, és több perces lemaradásban a fizetős versenyzőkkel feltöltött 3 privát, a McLaren, a Williams, és a Toro Infinity és Ferrari erőforrásokkal.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem igazán arra vannak szocializálva, hogy 1.6 os "elektromos dodzsemeket" gyártsanak.
Nem lennék meglepve, ha egyszer csak kiszállnak ebből a cirkuszból. Majd a FIAT benevez helyettük, 1.6 -os PUNTO motorral b+.
Nem is tudom melyik csapatvezető nyilatkozta a közelmúltban: baromság az egész költségcsökkentési, fogyasztáscsökkentési hókusz-pókusz, hiszen csak egy csapat repülője többet fogyaszt amíg leér Ausztráliába mint az egész F1 az egész szezonban.
Remélem érthetően fogalmaztam...😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
versenyzésről, javítani tudtam a vezetési
stílusomon, mert ő volt a csapattársam.
Fernando hihetetlenül gyors, rendkívüli tehetség.
Akik vele dolgoznak, tudják, hogy mindig a
legtöbbet adja magából.” Lewis
" Lewis ellen mindig élvezetes harcolni!
Ő az a személy aki mellett 300 Km/h-nál
is biztonságba érzed magad, hisz tudod milyen
nagyszerű pilóta.
A Mclarennél nagyon sokat tanultunk egymástól anno." Fernando

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A medve nem játék.
Mondjuk a sikertelenség ellenére azt gondolom, hogy jövőre ugyanezzel a pilótapárossal áll majd neki az idénynek a Ferrari. Ennél csak jobbak lehetnek mint most.
A medve nem játék.
http://gaborszantai.co.uk/
A medve nem játék.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Úgy hallani, hogy az egyik nem Nagy-Britanniában székelő #F1 csapat eldöntötte, hogy Spa előtt kiadja az útját nyurga német pilótájának...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt nem tehetik meg. Ilyet nem csinálhatnak az árusok érdekei miatt. Szóval ilyenkor ha baromállat ehhez ragaszkodik, akkor más kapun be, de le kell szarni mit mond. Ez nem repülő.
A medve nem játék.
Amikor még az újra aszfaltozásra sincs pénz akkor minek várjátok el hogy egy hipermodern infrastruktura legyen körülötte?
Meg elvárnátok hogy vegyék meg az környékbeli földeket amire építsenek autópályát egészen a főbejáratig/kapukig?????
Az egész aszfalttakarót újra kell csinálni, köveket, szegélyeket, nézőteret modernizálni épületeket újjáfesteni
szia, Gordon vagyok.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
vagy a horribilis árak (Ausztriában minden olcsóbb?no comment),esetleg a szinte teljesen lepusztult környezet (hahó,egy komplett felújítás kéne,nem csak a pályát újraaszfaltozni,hanem a teljes épületeket felújítani-nem volt vicces dolog tavaly olyan nyilvános wc-be járni,amiket a bivalybasznádi tisza melletti kempingben szokás találni,az is az elmúlt rendszer óta rohad
a közlekedés meg egy rakás szar a pálya környékjén,röviden-tömören
és akkor még el is felejtettem,hogy a bizonságiak 1 azaz 1 palack vizet engednek be,tavaly az árnyékban 45 fok idején is inkább ittam a retkes csapvizet a budiból,minthogy 500ért vegyek fél literes vizet 10-esével
a lényegi dolgok felett sikerült elsiklani,de milyen jól megmagyarázta hogy ausztria meg az eb-vb tehet az egészről...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
http://gaborszantai.co.uk/
Csak miután bajnok let, kezdtek neki, a győztesnek szurkolni.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A medve nem játék.
"Nico Rosberget pedig, bármilyen ügyes is, nem lehet a négyszeres világbajnok Sebastian Vettelhez, vagy éppen a hétszeres bajnokhoz, a 2012-ben - a Merciből - végleg visszavonult Michael Schumacherhez hasonlítani. Talán kedvelik, de nem rajonganak érte, maximum az ötévesek választják kedvencnek, mert azok még Vettel győzelmei idején is túl kicsik voltak." 😄
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...