Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Sztem mindig is voltak eseménytelen futamok, és időszakok...annyival volt több izgalom hogy minden esetlegesebb volt, a baleset, a sérülés, a technikai probléma, és közte több hetes szünet, amikor elvétve kapott infót a néző, ezért amikor futam volt az esemény volt.
Ezek logikus dolgok, ...ahogy az is hogy már nagyon magas szintű a megmunkálás, az alkatrészek, az eszközök...és már mesterségesen el kell rontani, le kell rontani a tapadást, az aero-t, mert különben még ennyi néznivaló sem lenne.
Értem hogy mindenki el tudja dönteni milyen versenyt nézne szívesen, de az F1 ilyen. ...vagy ezt kell nézni, vagy mást.
Nekem van pár ismerősöm/munkatársam aki jóval régebben nézni az F1-t mint én, néha elfanyalgunk egy-egy laposabb verseny után, mint a mostani..de szó sem lehet róla hogy ne nézzük.
Én szeretem a mostani F1-t is, attól lesznek jók adott időszakok hogy vannak sz@rabbak, amikor a WSBK-ban Edwards és Bayliss egymást gyepálta az zseniális volt, most nekem laposabb mert ezért-azért, de tök mindegy. A MotoGp detto, volt hogy többet változott az élen a sorrend mint ahány kört mentek a pályán (2T időszak Auszi pálya), és vannak olyan időszakok amikor háát elmegy egy laza délutánnak.
A Rally...hagyjuk.
Ezek világbajnokságok, prototípus autók, motorok királykategóriája, a mindennek a teteje..
A WEC király, de most amikor nem annyira lapos, mert technikailag az egyik legizgalmasabb kategória szvsz), ..most meg rondák.
..
szal az F1 ilyen, nekem így is jó, de lesz jobb is...nem lehet minden mindig instant élmény, egy évben lesz/van 1 qva jó és 3 jó futam, és a többi, kinek hol a küszöb.