FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval ha ez igaz õ már járt egy párszor Maranello-ban és nem csak mint turista.
"Van egy ideológia ahogy a Ferrari fejleszt, és ezt idén is betartották. És ezt Alonso ismeri"
És mi lenne az az ideológia, ahogy a Ferrari fejleszt?
Gondolom arra akarsz utalni, hogy Alonso-ra fejlesztik a kocsit? Ez mindig is érdekelt, hogy ilyenkor az emberek mire gondolnak?
@Master91
Szerintem rajtad kívül senki sem mondja azt, hogy a tavalyi F1es autóknak van köze a tavalyiakhoz.
arra ahogy a ferrari épít/fejleszt autót
ezt Alon már zsigerbõl vágja
A váltóknak 8 fokozata lett a 7 helyett, aminek az áttételét év elõtt meg kell adni. Aztán az energia visszatöltõ rendszer is nagyobb mint volt és hõenergiát is visszatölt, továbbá a csapatok hátul használhatnak elektronikus féket. A kocsi súlyát röpke 49kg-al megemelték, a fogyasztást pedig bekorlátozták. A dupla kipufogós rendszert szimplára kellet cserélni és nem lehet aero elemként használni. Az orrkúp max magasságát levitték drasztikusan.Elsõ szárny szélessége csökkent. Hátsó szárny alsó szárnyrészét betiltották a DRS nagyobb lett. Más gumikeveréket hozott a Pirelli. FIRC fejlõdött, aztán most betiltották de még a kormánykerék is változott.
Rengeteg pilóta nyilatkozta, hogy teljesen más vezetni ezeket az autókat mint a tavalyiakat.
De cáfolj meg nyugodtan, hogy a fentebb említett változások ellenére ugyanaz a Ferrari mint tavaly...

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Könyörögve kérek mindenki, ne írják le többször a milliószor halott rai mosdatásokat, aki eddig nem vette be eztán sem fogja.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Általában alo csapattárasait 8 (massa, rai) az ellenfél csapattagjai úgy lépik át mint valami lekörözött versenyzõt, csak ez tûnt fel mikor alo beragadt ric mögé.
Értem én, hogy nem a stílusa a verda (más kérdés, hogy f*szság, de mégsem mondhatja azt, hogy hát ba*zdmeg ennyit tudok, valaki a gumikra fogja, valaki az autóra) de mi van ha mondjuk valami csoda folytán rai most mutatkozna be az f1-ben ugyanezzel a kocsival és csapattárssal. Õ is csak egy egyidényes szinte már fizetõs versenyzõ lenne a történelem könyvekben?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ha az autót sikerül a stílusához igazítani szinte verhetetlen...túl precíz mindkettõ😉 Vettel is hasonló, de Seb azért jobban képes kihozni a maximumot gyenge technikából (2008 Toro Rosso és most sem megy rosszul Seb, ha éppen nem szúrják el a taktikát és nincs mûszaki gondja)... viszont Vettelnél sincs meg 1 alkotó elem, akkor már verhetõnek tûnhet ráadásul érezhetõen picit jól lakott a 4 vb címével😉 míg Ricciardo jó kedvû és motivált...kevesebb a veszíteni valója
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Räikkönent meg kétszer szorították szendvicsbe,mindkétszer amortizáltak az elsõ szárnyából,nyilatkozta is hogy rendellenesen kopott a bal elsõ gumija,azért kellett menet közben taktikát váltani.nyilván õ sem a legjobb formáját mutatja,de mivel egyáltalán nem olyan az autó amilyen a stílusához illene,nem is lehet ezen nagyot csodálkozni (azt meg nagyon sokan elfelejtik,hogy a lotusnál is mennyit szenvedtek,mire rászabták az elsõ tengely irányíthatóságát,amire a stílusa különösen érzékeny)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
íjjj
Hami pedig megúszta...Buttonos esetnél 1990-es években simán tört volna egy ilyen eset után a szárnya...ezek a mai szárnyak hihetetlen mit kibírnak😮
Button láthatóan szenvedett az új hátsó szárny okán pedig 6. volt a futam elején...
az csak a boxból kijövet sikerült neki...
Vettelék jól csinálták...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Massa: lehet versenybalesetnek nevezni, de a rajtnál egy 200+ rajttal rendelkezõ pilóta ilyet hogy a f*szba csinálhat??? Ha nem is látom, hogy van-e ott valaki, sejtem ezért hagyok egy autónyi helyet. Ha ma láttam volna elõször futamot azt kérdezném ki ez az újonc?
Alo: a szokásos maximum, + rai alázás. Bár egyszer elfékezte a hosszú egyenes végén.
Rai: Jobban járna ha valami kamu egészségügyi dologra hivatkozva befejezné még Hungaroring elõtt, ahogy a politikusok szokták. Talán még mentene valamit a kurvagyorsjóautóval imidzsbõl.
ain't got no history
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ebben a kanyarban nem fér el egymás mellett három autó, ezért kicsit visszavettem, ne legyek Valtteri mellett. De már meg sem lepõdöm, mindig a GP2-bõl érkezõ pilóták okozzák a balesetet. Kívülrõl csúnyább lehetett, mint belülrõl, nincs semmi bajom. csak az zavar, hogy már megint más miatt estem ki."
Felipe Felipe...a dán nem indult a GP2-ben 😄D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ain't got no history
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ez meg tipikus nem látok a kulisszák mögé hozzáállás, hogy leszûrjük az adott idény alatt (ez elõttiek le vannak szarva, meg sem történtek), hogy ki jó vagy ki rossz, ki mint villanthat(na) jövõre x helyén, másra fejlesztett autóban, más légkörben.
Semmi gond nincs Kimi gyorsaságával, az autó nem dolgozik jól alatta, ennyi.
#hhwnd
Kimi meg menjen rallyzni vagy ahova szeretne.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Williams immár a Ferrari elõtt konstruktõriben.
#hhwnd