182095
  • HTS s3rg1nh00
    de az a legszebb,hogy aztán értetlenkedve néz: "óvónéni,Nico megdobott a sapkával!"
    és Paddy Lowe ezt be is szopja kegyetlenül...
    Utoljára szerkesztette: HTS s3rg1nh00, 2015.10.26. 01:16:14
  • Master91
    +1
  • Stockbauer33 #156636
  • oneal1
    nagyon gáz ez az ember....ha minden jól megy akkor előadja a nagy barátot, de ha akár 1 dolog sem úgy alakul akkor már megy a bunkózás.

az a sapka odahajítás meg olyan volt kb mintha bele is rúgott volna Rosbergbe egyet...

Félre értés ne essék, jó pilóta én nem a képességeit vitatom, de olyan szinten embertelen egy undorító viselkedése van, hogy az kiábrándító(még is csak egy sportról beszélünk és itt ez a lényeg! ez nem egy sportember).
  • Totti5
    Rosberg:

"„Ami az első kanyarnál történt, nos, egyértelműen nagyon agresszív volt. Nem tudom, mit mondhatnék, még nem láttam az esetet, hogy kommentálhatnám? Biztos, hogy extrém módon agresszív volt, egymásba mentünk. Azt mondanám, Lewis belém jött. "

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.25. 23:25:47
  • szabii98
  • lac coo
    Naná, újabb VB cím, te is tudod, hogy a csapat VB-t senki nem számolja,senkit nem érdekel .
  • Totti5

• greenkawa
    Nincs itt összeesküvés! Csak tények.
    Az is tény viszont,hogy ez a Rosberg nem azaz ember,aki tavaly SPA előtt volt.Az meg hogy milyen szerződése van,azt mi sosem tudjuk meg.Persze nem azt mondom,ez nem Hamilton éve volt és nem lenne megérdemelt,de hogy ezen a futamon Rozsi jobb volt,az tuti.
  • szabii98
    Egyébként ha már itt az összeesküvés elméleteket pedzegetjük, Toto Wolff eléggé boldog lett amikor Hami megelőzte Rosberget
  • Totti5
    Ha nem lett volna köze akkor nem nyerte volna meg.
  • repvez
    Ja és mindjárt jön hogy a szerencsét Börninek hivják.

Amugy ha te lennél ilyen felfokozott hangulatban, nekiállsz gondolkodni, hogy bármilyen kis mozdulatot vagy tetted kit hogy érint érzelmileg?
    Vagy csak elég pár részeget megnézni, lehet hogy normális a fószer ,de ha iszik akkor beleköt mindenkiben, de ezt ő nem igy éli meg sztem.
    (nem én vagyok mert nem iszok alkoholt)
  • greenkawa
    így igaz! És akik még mindig nem tudnak olvasni a sorok között (Pl istencsászár) Hamiltonnak ma semmi köze nem volt ehhez a versenyhez,egyszerűen az összes SC beküldése az Ő kezére játszott,mind Vettel,mind Rosbergel szemben.
  • Totti5
    Milyen szerencse?
  • oneal1
    ma minden az ő kezére játszott több alkalommal is
  • HTS s3rg1nh00
    azért aki azt gondolja,hogy Hamilton ezt nem 1000%-ig direkt csinálta az egyszerűen naiv."második vagy köcsög,vedd tudomásul",Rosberg azért dobta vissza mert tudja ezt.
    /me Rosberg szurkoló
  • greenkawa
    Nem az a baj,hogy nem érted! hanem,hogy megpróbálsz okosnak látszani :P
    De a "gyengébbek kedvéért" az égiekre gondoltam és arra, mennyire Hamilton kezére játszott most is,a szerencse.
  • repvez
    NEm tudom, miért Hamit ekézitek, sztem abban a helyzetben Ti is ugyan igy csináltatok volna, hogy minél elöbb menjen ki a dijátadóra és kereste a sapit, most abban semmit nem kell belelátni, hogy a 2.számu sapkát dobta oda neki hisz 2. lett Rózsi.Ez akkor lett volna geciség ha 3. lett volna rosberg és a 2. számut dobja neki oda. Akkor azt mondom , hogy szemét dolog Hamitól,de igy csak anyni volt az egész, hogy kiosztotta , hogy minél elöbb haladjanak , ezért is ment oda a fószerhez, hogy mire várunk.

Most mit kellett volna csinálnia szerintetek, letérdelnie Rózsi elé és tálcán átnyujtani neki a sapkát? Ha ennyire szarul esett neki , hogy most nyerte meg a VB-t akkor miért nem engedte el Vettelt? Mexicoban sem lett volna másképp a helyzet csak ott még mondjuk egy 5. hely is elég lett volna már Haminak. akkor nem mindegy.
    Meg mi az hogy megnyerte neki a VB-+t? Nem ezen a pár ponton mult a VB többször kellett volna nyernie és akkor most Ő lenne az első,de nem igy lett törödjön bele
  • lac coo
    Azt hogy vették ki a kezéből a győzelmet?

Valami jedi lovag, a nézőtéren elbújva kirántotta alóla az autót? :)
  • greenkawa
    Mert talán azért duzzogott,mivel úgy érezhette,megint kivettek a kezéből egy futamgyőzelmet...
  • szabii98
    Rosbergen látszódott már a futam elején is, meg a többi versenyen is, hogy egyszerűen nincs benne az a geciség, az a maximalizmus ami Hamiltonban. Nem istenítem őt, mert nem kedvelem, de hogy ez az ő éve volt, és senki nem vehette el tőle, az tutifix. Rosberg sajnos eléggé érzelgős lélek, és ez nagyon megfog látszani a hangulatán. Rettenetesen túlstresszelte ezt, míg Hamit a hozzáállása is segítette az előnyéhez.
  • lac coo
    A pálya ugyanaz volt, Rózsi majdnem kiesett úgy eldobta, Hami nem .. ezek miatt is egyik most vb, másik meg második ! ,)
  • Master91
    Csapat autói közt is van eltérés, más nem is de a beállításokban biztos.
  • SzocsA
    Behúzta neki amerikában, amerikai "hazai" közönség előtt.
    Amúgy nem az ő dolga a sapkák kiosztása, volt erre mindig ember.
    Csak nehogy úgy járjon mint Senna.
    Arra lennék kíváncsi, hogy vajon ugyanolyan a két autó, minden tekintetben.
    Meg jó volna látni egyszer, hogy azonos autóval mit tud az egész mezőny.
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2015.10.25. 22:29:58
  • simonl #156614
    Azért azt a sapkát dobta oda amin a " 2st " volt ráírva. Ugye azért így már kicsit szemét dolog, nem?
  • hungary27
    Ki ő, hogy neki kéne osztogatni a sapkát?
  • lac coo
    Én Hami helyében a a lába elé dobtam volna...Vedd fel, kutya ! _:DDD
  • b-type
    Lehetett volna 'elegánsabb' Hamilton, de ő nem ilyen..ez van. De Rosberg ezt elcseszte azzal a hibával, mert egyébként szvsz erősebb volt most mint Hamilton.
  • Totti5
    Ott volt 3 sapka. Levette a felsőt a többit kiosztotta, akár rúghatta is volna ollózva, teljesen tök mindegy. Lényegtelen momentum. Remek verseny volt és Verstappen! Ez a lényeg.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.25. 22:24:49
  • Shep
    Ennyi, lehetett volna szebb megoldást is választani de neki ennyire futotta.
  • lac coo
    Behúzta neki ??? :)))

amúgy fene tudja, lehet csak tényleg odadobta semmi rossz szándék nélkül, de az is lehet, hogy simán kitörölte Rózsival a seggét :DDD
    Ez ilyen, ha ezt tolja, Rózsi soha az életben nem lesz nyerő ,valszeg le is lép inkább a csapatból ...

Ez olyan Sennás viselkedés amúgy ...;)
  • Shep
    Hát szerintem ti gondoltok mögé túl sokat. Én nem csípem se Hamiltont, se Rosberget de szerintem nem volt itt semmi.
  • Gabor77
    Tény és való, hogy biztos nem volt benne semmi szándékosság...de azért előbb kellett volna gondolkozni.
  • Master91
    Hát ezt lazaságra fogni.....
  • Shep
    Rosberg ugyanolyan örökös 2. lesz, mint Barichello volt anno. Nincs meg benne az a plusz ami pl. Hamiltonban megvan. A sapka dobásban meg szerintem semmi nem volt, Hamilton ilyen laza figura, csak gyorsan le akarta tudni a sapkák szétosztását.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.10.25. 22:19:18
  • RatBaG #156603
    világbajnokhoz méltó viselkedés: https://streamable.com/yy6n
  • SzocsA
    Látszik, hogy miért is egy köcsög, Rosberg behúzza neki a VB-t erre meg így kell megköszönni a majomnak.
    Ezért sem változik semmit sem a szememben.
    Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2015.10.25. 22:18:14
  • repvez
    Roseberg ezért nem érdemli a VB-t. mit gondolt, hogy a maradék futamokon majd megforditja az állást? ez már régebben elment részére, ugyhogy kár neki duzzogni.
  • Papa01 #156599
    Hát azért, ha nem most, akkor jövőhéten lett volna bajnok. Maga a gesztus nem volt alkalomhoz illő.
  • Master91
    Úgy is VB lett volna Hamilton, Mexikóba tuti , de ja, nem elég csórinak lenyelni hogy kb. az évbe felmosta vele a padlót, de még az a sapka "nesze csak ez jár neked" stílussál....pfff