Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Részlet a Mclaren nyilatkozatból:
Morris said the problems that had restricted Fernando Alonso and Button to just 79 laps over four days were a combination of "operational issues" caused because McLaren and Honda had just started their relationship and "some minor electrical issues, which have resulted in a lot of down time but have been relatively easy to fix".
Máshol azt olvastam, hogy szerkezeti probléma nincs a motorral. Szerintem nagyobb baj van itt de következő teszten meglátjuk. Igaz, hogy a Mclaren már nem egyszer bizonyította, hogy év közben is nagyon jól tud fejleszteni de itt azért már nem csak aero csomag van és a BAR Hondás időszak sem a dicső győzelmekről szólt. Meglátjuk, én ha most kellene tippelni, akkor a Mclarentől az is csoda lenne, hogy a tavalyi Ferrari szintjét hozzák. Alonso most is Vettel mögött lesz.
Jelenleg, ahogy nézem a Honda és Alonso közösen veregetik egymás hátát a nyilatkozatokkal és a szokásos tiszteletbeli köröket futják. Várjuk meg mi lesz ha 5 verseny után is a végén kullognak. Mert, hogy a spanyol nem fog lakatot tenni a szájára az biztos :)
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2015.02.12. 10:41:57