Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
pr3cious #152672 Bocsánat hogy csak most tudok reagálni erre és kérem a moderátort hogy ezt az írásom hagyja meg mert amúgy sem szoktam írni csak leginkább olvasni a fórumot de az alábbi hozzászólás már többször jelentkezik és nagyon bántó tud lenni.
"Briatore nyert neki két címet"Ő ült az autóban vagy ezt hogy érted? Ilyen alapon mondhatnánk azt is hogy a Mclaren nyert neki két címet, ugyan az.
Én már akkor év közben mondtam apámnak hogy nem a rönó lett ilyen jó hanem a többi csapat tűnt el a meki pl azért mert nem tudott megbízható motort készíteni. Őket kéne szidnod 2005 miatt, ja és a következő éveben pedig meg sem próbáltak javítani szépen beszürükültek a középmezőnyben. Hagyjuk már a mítoszaid (lengéscsillapító) hogy csak kiskapukat keresve lettek bajnokok hiszen az összes csapat trükközik valamivel hülyék lennének nem így csinálni, megállna a fejlődés.
2007-be már bele se megyek Ron Denis okolható azért hogy nem húzták be az egyéni címet (Alonso 1 pontal maradt le a harmadik vb címéről) és azt (szerintem) Alonso érdemelte volna nem egy újonc (Ron évek óta egyengette a pályafutását őt volt a kedvenc a csapatban). Rosszul kezelték a helyzetet és Ron a 2 szék közé ült.
"azóta csak kapufára képes"
Követted 2012-ben a versenyeket? A csapatfőnököt, a gyenge csapatársat, a szerelőket, a takarítókat, Grosjeant, Kimit, elő lehetne venni azért hogy Alonso miért csúszott le 3! pontal a vb címről de legkevésbé őt.
Ember, még ilyen kiegyensúlyozott gyors versenyzést nem láttam azóta senkitől a padockban egyhangúan 2012 morális győztese Alonso és akkor te ilyeneket írsz hogy Buttonnal meg kivel együtt kiöregedtek már???
(Azért Button megelőzte Magnussent ehh...)
Az van hogy a versenyeket csak fél szemmel követed és nem értesz az egészhez vagy az hogy szándékosan küldesz ilyen undorító flémkeltő üzeneteket. (érzésem szerint az utóbbi)